language

Kulcsszavak:

vendéglátás highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [536]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

Ismert belvárosi vendéglátósok hadállásokat építettek a Normafán is

Ikonikus hegyvidéki helyszínekkel bővült a pesti belvárosban kiterjedt birodalmat igazgató vállalkozók érdekeltsége, és ennek örömére a fiatal üzletemberek már három önálló céget is alapítottak.

Nógrád vármegye fideszes lordjai éttermes céggel hizlalták tovább a vagyonukat

Nógrád vármegye megkerülhetetlen szereplői a fideszes Becsó testvérek, akik most éppen egy hollókői vendéglátós céget vettek a nevükre. Egy másik honatya is lát fantáziát az éttermekben.

Vesztegetési vád, sumákolás és rágalmak – cukrászdák miatt áll a bál az I. kerületben

Budaváron mindent bevet a helyi Fidesz, hogy 2024-ben megbuktassa V. Naszályi Mártát. Testületi többségüket kihasználva fegyelmi eljárást kezdeményeztek és vizsgálóbizottságot is összehívtak a polgármester ellen a Ruszwurm tulajdonosának vádjai miatt, aki két budavári cukrászdát üzemeltet, és a kerülettel hosszú évek óta vitában áll. A polgármester szerint lejárató kampány folyik ellene, a Fidesz mindent gyanúsnak talált, a cukrászdatulajdonos pedig nem érti, hogy miért akarják „kitenni”.

Megszórják az országot új hotelekkel, a NER is vadul építkezik és vásárol

Közel kétezer új szállodai szoba kerül a budapesti és vidéki piacra a következő két-három évben, részben a NER-hez tartozó cégek beruházásaiban. Új szállodamárkákat is hoznak a nagy nemzetközi láncok Magyarországra, közben magyar befektetők kilóra veszik a mediterrán hoteleket.

Komoly számokat jelentett Mészáros Lőrinc érdekeltsége

A közlemény szerint árbevételét 59 százalékkal, míg üzemi eredményét 164 százalékkal növelte az Opus Global Nyrt. a ma közzétett, IFRS szerinti, konszolidált gyorsjelentése szerint. Az Opus Cégcsoport konszolidált szinten az év első hat hónapjában a bázisidőszakhoz képest 58,7 százalékkal magasabb, összesen 324,9 milliárd forint működési bevételt ért el.

Titokzatos üzleti kör juttatta csúcskategóriás belvárosi luxusszállóhoz Tiborcz Istvánt

Terebélyes cégháló jórészt névtelen tagjai ügyködtek csaknem egy évtizeden át, hogy Tiborcz István BDPST Groupjának a neve alatt novemberben megnyílhasson a luxusban is kivételes Hotel Dorothea. A sameszok, akik adták-vették Tiborcznak az ingatlanokat, maguk is vagyonosok lettek.

Kiderült, ki veheti meg a CEU volt épületét Budapest egyik legértékesebb részén

Több mint 2,1 milliárd forint értékű ingatlaneladásról döntött a fideszes vezetésű V. kerületi önkormányzat – tudta meg az rtl.hu. Az értékesítésre szánt vagyonelemek között szerepel a CEU által korábban használt épület, a Dorottya utcai bezárt posta, valamint egy Papnövelde utcai pince is. A CEU Zrínyi utcai volt ingatlana a meghirdetett összeggel azonos áron, 1,8 milliárd forintért kelhet el, a vevő pedig egyedüli indulóként az a ZO Invest Zrt. lehet, amelynek ügyvezetője a több belvárosi vendéglátóhelyet üzemeltető Lefkovics György lánya. Az ellenzék azt javasolta, hogy fordítsák az értékesítésekből befolyt összeget a kerületi társasházak felújítására, de ezt az ötletet végül leszavazták a csütörtöki képviselő-testületi ülésen. A helyi vezetés azt közölte, hogy más célokra is költenek a pénzből, azt ígérték, iskolákra és a helyi egészségügyre is fordítják a bevételt.

Fejenként 65 ezres catering, 160 ezres képzés: négycsillagos wellness hotelekben képzik a tanárokat Schmidt Máriáék

A Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Alapítvány jelentős állami támogatás mellett nem először képezheti a tanárokat, ezúttal is egy ismerős céggel. Az egyik tulajdonossal Schmidt Mária – az alapítvány főigazgatója és kuratóriumi tagja – többször is közösen publikált oktatási anyagokat. A pedagógusokat két négycsillagos szállodában képzik egy online tananyagra, de személyes részvétel mellett.
Találatok: [536]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>