language

Kulcsszavak:

vendéglátás highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [462]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

Tiborcz újabb szállodájának már üzemeltetője is van, de nem ez lesz a végső

Hamarosan elkészül a kormányfő vejének újabb szállodája, a működtetésére már meg is alakult a Dorothea Hotel Szállodaüzemeltető Zrt.

Félmilliárdos csalás vagy szabályos beruházás volt a mórahalmi Mini Hungary Park megépítése?

A Szegedi Törvényszéken újabb tárgyalást tartottak a mórahalmi Mini Hungary Park félmilliárd forintos ügyéről. A fő kérdés, hogy valóban annyiba került-e a makettpark létrehozása, mint amennyi uniós és állami támogatást a pályázó és a kivitelező felvett rá, vagy pedig sokkal kevesebbet költöttek a beruházásra, és a vád szerinti költségvetési csalás megvalósult. A tárgyaláson a szakértői véleményeket elemezték.

Strómanokon keresztül próbálta megúszni a jogdíjfizetést egy salgótarjáni kocsmáros

150 ezer forint pénzbüntetést szabott ki a Salgótarjáni Járásbíróság arra az 57 éves salgótarjáni férfira, aki strómanokon keresztül próbálta csökkenteni a szórakozóhelyei üzemeltetési költségeit. A férfinak három vendéglátóhelye is volt Nógrád megyében, de hogy a zenegép üzemeltetése utáni jogdíjakat megússza, szórakozóhelyeket üzemeltető gazdasági társaságok alapítására más személyeket kért fel, akiknek a cégalapításon kívül egyéb szerepük nem volt, a cégek működtetésében semmilyen formában nem vettek részt.

Érdekes céghálót találtunk a Csák János miniszternek havi 1,5 millióért tanácsokat adó nő körül

Nem árulja el a Csák János vezette tárca, hogy miért esett a választásuk a piacon ismeretlen Avian Fund Kft.-re, amelynek havi 1,5 millió forintot fizetnek tanácsadásért. A cégtulajdonos Marencsák Kitty férjének vállalkozásai azonban még érdekesebbek. Králik Samu Péternek az USA-ban is volt, és Szlovákiában ma is van több céges érdekeltsége, ahogyan itthon is. Ezekben a cégekben olyan személyeket találunk, mint a KISZ KB egykori titkára, egy Orbánnal fotózkodó századvéges-fidelitasos, vagy éppen egy fideszes képviselő unokaöccse.

Már a Kormányzati Ellenőrzési Hivatalt is Rogán irányítja

A miniszterelnök kabinetfőnökének hatalma és hatásköre tovább nő.

Az óvoda telkén üzemeltet jurtaszállást egy fideszes önkormányzati képviselő Felsőörsön

A Balaton-felvidék népszerű falujában egy furcsa ügy borzolja a kedélyeket. A történtekről két teljesen ellentétes szempontból mesélnek a felháborodott helyiek és az érintettek. Az egyik történet szerint van egy helyi Fidesz–KDNP-s képviselő, aki a szintén kormánypárti polgármester jóbarátjaként jutányos áron bérli az óvoda telkének egy darabját, ahol szálláshelyként üzemeltet egy jurtát, a profitból pedig később meg is kaparinthatná ezt a 700 négyzetmétert, ráadásul az egész még az összeférhetetlenség gyanúját is felveti. A másik történet szerint szó sincs összeférhetetlenségről, bárki kibérelhette volna a szóban forgó területet, a biznisszel pedig az óvoda és a falu is jól jár.

Gianni elegáns budai éttermét vásárolta meg Mészáros Lőrinc

Úgy tűnik, nem kell étterem nélkül maradniuk az Oxygen Wellnessbe járóknak, miután Gianni Annoni nem tudta nyereségesen működtetni az ott lévő helyiséget, most megpróbálja Mészáros Lőrinc. A Naphegy utca és környéke Buda egyik legelegánsabb és legdrágább része.

Az élvezetek lesznek a központban a Nógrád Megyei Önkormányzat vállalkozásában

Geopark, enjoypontok és túraközpontok készülnek egyelőre 1,3 milliárdból.

Felcsút nagyon készül másfél millárdos turisztikai központja üzemeltetésére

A kisvasút végállomásánál kialakítandó létesítményt Mészáros Lőrincék cége építi.

Szijjártó feleségének munkatársa a cége révén milliós támogatást kapott a Szijjártó felügyelte Exim-csoporttól

Mielőtt még a kormányváltással elkerült volna a külügyi tárca felügyelete alól, az állami Eximbank/Mehib a miniszter feleségét egy alapítványban segítő kollégájának magánvállalkozását támogatta.
Találatok: [462]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>