language

Kulcsszavak:

vesztegetés highlight_off

Személyek:

Viserálek Sándor highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [7]  Oldalak:   1

Elvesztegetett honvédelem (III.)

A HM több cégénél, például a HM EI Zrt.-nél és a HM Rekreációs Kht.-nál is kenőpénzeket osztottak vissza az alvállalkozók egy-egy vaskos állami megrendelésért – vallotta a honvédelmi tárcánál nemrég kitört korrupciós botrány egyik főszereplője a katonai ügyészségen.

Elvesztegetett honvédelem (II.)

Konkrétan azt mondta nekem L. Attila dandártábornok, hogy neki pénz kell – így vallott a nyomozóknak L. Szilárd ezredes, a Honvédelmi Minisztérium térképészeti kft.-jének letartóztatott egykori gazdasági vezetője.

Elvesztegetett honvédelem (I.)

Egy régóta bejáratott korrupciós hálózat alakulhatott ki a Honvédelmi Minisztériumban, amely általában öt százalékot kért vissza a tárca cégein keresztül az állami megbízások összegéből.

Gengszterszervezet: Itt az új MSZP-s botrány!

Az MSZP "tankjai" közül Hagyó Miklósra már rádőlt a BKV, de a pártbéli ősrivális, Szekeres Imre honvédelmi háttérországát is korrupciós ügyek rongálják. E katonai cégek - hasonlóan a fővárosiakhoz - politikai kádertemetőként működnek.

Két tiszt szabadlábon védekezhet

Megszüntették tegnap a Honvédelmi Minisztériumnál (HM) történt maffia-bűncselekmény két gyanúsítottjának előzetes letartóztatását. A Hír Televízió információi szerint O. János, a szaktárca megszüntetett védelemgazdasági főosztályának volt vezetője, valamint a több mint egymillió forint kenőpénzt elfogadó B. Zsolt százados szabadlábon védekezhet.

Gyarapodtak a gyanúsítottak

Udvarházat, szolgálati luxuslakást vásároltak az utóbbi időkben azok a főosztályvezetők, akik ellen bűnszövetségben elkövetett vesztegetés gyanújával indított eljárást a Budapesti Katonai Ügyészség.

Példátlan bűnügy a honvédségnél

Maffia-bűncselekménnyel gyanúsítják a Honvédelmi Minisztérium több főtisztjét – tudatta tegnap a Budapesti Katonai Ügyészség.
Találatok: [7]  Oldalak:   1