language

Kulcsszavak:

vesztegetés highlight_off

Személyek:

Weiszenberger László highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [44]  Oldalak:   1 2 3 4 5   >  >>

Alakul a szocialista börtönválogatott

Kémkedés, az ország nemzetbiztonsági érdekeinek veszélyeztetése, állami földterületekkel és az önkormányzati vagyonnal való visszaélések, békés demonstrálók megveretése, korrupció – büntetőjogi szempontból így írható le a Gyurcsány Ferenc vezette kormányok működése.

Börtönt kapott az exszocialista Weiszenberger

Két és fél év letöltendő szabadságvesztésre ítélte Weiszenberger László volt kiskunhalasi szocialista politikust befolyással való üzérkedés miatt a Zuschlag-perhez kapcsolódó ügyben csütörtökön jogerősen a Legfelsőbb Bíróság (LB).

Két és fél év börtönre ítélték el Weiszenberger Lászlót

Két és fél év letöltendő börtönre ítélte tegnap a Legfelsőbb Bíróság (LB) a pályázati pénzek "lefölözésével" vádolt volt kiskunhalasi MSZP-s képviselőt, kezdetben a Zuschlag-üggyel összefüggésbe hozott Weiszenberger Lászlót. Ezzel megerősítette a korábbi, csupán befolyással üzérkedés miatt kiszabott másodfokú ítéletet. A hivatalos személyként visszaélés vádját ugyanis az LB sem látta bizonyítottnak.

Újabb MSZP-s tart a börtönbe

Két és fél év börtönbüntetéssel sújtotta a másodfokon eljáró Szegedi Ítélőtábla Weiszenberger Lászlót, Zuschlag János volt kiskunhalasi képviselő párttársát befolyással üzérkedés miatt. Az egykori kistérségi megbízott büntetését így enyhítették, mert a bíróság nem látta bizonyítottnak, hogy a fiatalember hivatalos személyként követett volna el vesztegetést.

Enyhítette a táblabíróság Weiszenberger László büntetését

Enyhítette Weiszenberger László büntetését kedden a Szegedi Ítélőtábla, másodfokon két év hat hónap börtönbüntetéssel sújtotta az MSZP korábbi kiskunhalasi önkormányzati képviselőjét, egykori kistérségi megbízottat.
Találatok: [44]  Oldalak:   1 2 3 4 5   >  >>