language

Személyek:

Vig Mór highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [14]  Oldalak:   1 2   >  >>

Az A-Híd visszautasítja a Kehi-nyomozást, ami szerint bűncselekményt követtek el a Lánchíd felújítása során

Visszautasítja az A-Híd Zrt. a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal délután nyilvánosságra hozott megállapításait. Pénteken jött ki a Kehi jelentése a Lánchíd felújításának pénzügyi vizsgálatáról. A szervezet a rövid jelentésben hat megállapítást tesz, amelyekben összegzi, hány forintot utalt a fővállalkozó A-Híd Zrt. a kommunikációval foglalkozó Sunstrike Hungary Kft.-nek, és az átutalt összegnek mekkora részét vette fel szinte azonnal két ügyvéd.

Kehi-jelentés a Lánchíd felújításról: további bűncselekmények lehetnek

Kijött a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal (Kehi) jelentése a Lánchíd felújításának pénzügyi vizsgálatáról. A szervezet a rövid jelentésben hat megállapítást tesz, amelyekben összegzi, hány forintot utalt a fővállalkozó A-Híd Zrt. a kommunikációval foglalkozó Sunstrike Hungary Kft.-nek, és az átutalt összegnek mekkora részét vette fel szinte azonnal két ügyvéd. Az újdonság a jelentésben az eddig megismertekhez képest mindössze az átutalások száma és feltételezett időbeni összefüggése.

Börtönben marad a Lánchíd-botrány kulcsfigurája

Két hónappal meghosszabbította Vig Mór letartóztatását a bíróság – tudta meg a Magyar Nemzet. Az Amnesty International Magyarország igazgatójának testvére tavaly bukott le egy illegális számlagyár vezetésével. Az egykori ügyvédet az adóhatóság sok száz milliós költségvetési csalással gyanúsítja, de a férfi neve a baloldalhoz köthető hídpénzbotránnyal összefüggésben is felmerült.

Nyomozást indíthat a Lánchíd botrányos felújítása miatt a rendőrség

Nyomozás indulhat a Lánchíd túlárazott felújításával összefüggésben – tudta meg a Magyar Nemzet. A rendőrség jelenleg Tényi István feljelentését vizsgálja, aki azután fordult a hatósághoz, hogy kiderült: a Városháza-gate egyik kulcsfigurája egy felvételen arról beszélt, hogy a baloldali városvezetés pénzt szivattyúzhatott ki a projektből.

Bevetésre kész, elrajtol a Szuverenitásvédelmi Hivatal

Szavakban az átláthatóbb közéletért küzd, mégis vajmi keveset tudni a Szuverenitásvédelmi Hivatalról.

Itt az újabb fordulat a Lánchíd-botrányban!

A rendőrséghez fordult a közérdekű bejelentéseiről ismert Tényi István a Vig Mórhoz vándorolt Lánchíd-pénzekkel kapcsolatban – értesült a Magyar Nemzet. Tényi sikkasztás miatt tett feljelentést azt követően, hogy a sajtóban megjelent, 900 millió forint került a Lánchíd felújítását végző cégtől az Amnesty-vezér sok száz milliós számlagyár működtetésével is gyanúsított testvérének magán- és ügyvédi letéti számlájára, amit több részletben, készpénzben fel is vettek.
Találatok: [14]  Oldalak:   1 2   >  >>