language

Személyek:

Vincze Ferenc Tibor highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [49]  Oldalak:   1 2 3 4 5   >  >>

Börtönbe vitték a Célpont által lebuktatott polgármestert (+videó)

Elővezették a vesztegetésért elítélt volt dögei polgármestert – Vincze Ferenc Tibornak május 5-én kellett volna megkezdenie 3 év 10 hónapos börtönbüntetését, de nem vonult be a nyíregyházi büntetés-végrehajtási intézménybe.

Megtalálták a körözött volt dögei polgármestert

Kórházban van a körözött volt dögei polgármester, feltehetőleg emiatt nem vonult börtönbe a múlt héten. A bíróság vesztegetésért jogerősen három év tíz hónap börtönbüntetésre itélte Vincze Ferenc Tibort.

Kórházban találta meg a rendőrség a volt dögei polgármestert

Kórházban van, és egészségi állapota miatt nem tud börtönbe vonulni a volt dögei polgármester. A férfi ellen elővezetési parancs volt érvényben, mert a múlt héten nem kezdte meg jogerős börtönbüntetésének letöltését.

A rendőrök keresik a vesztegetés miatt elítélt volt dögei polgármestert

Nem kezdte meg börtönbüntetését Vincze Ferenc Tibor, a volt dögei polgármester, akit a bíróság korábban jogerősen 3 év, 10 hónap börtönre ítélt. A bíróság emiatt elrendelte a volt polgármester rendőri elővezetését.

Börtönbe megy a megvesztegetett polgármester

A Debreceni Ítélőtábla jogerős ítéletet hozott a vezető beosztású, hivatalos személy által elkövetett vesztegetés bűntettében első fokon bűnösnek talált Vincze Ferenc Tibor volt dögei polgármester büntetőügyében.
Találatok: [49]  Oldalak:   1 2 3 4 5   >  >>