language

Akták:

Visszaélések a Design Terminál kialakításánál highlight_off

Visszaélések a Design Terminál kialakításánál

Visszaélések a Design Terminál kialakításánál

Súlyos adminisztrációs hibák, komoly vagyoni károkat okozó szerződéskötések, vállalkozói visszaélések szerepelnek abban a jelentésben, amely az Erzsébet téri dizájnközpont megnyitásának körülményeit vizsgálja.

Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [11]  Oldalak:   1 2   >  >>

A BKK-nál már gyakorlat bukott vezetőket alkalmazni

Újabb meghökkentő személyzeti döntésre készül a Budapesti Közlekedési Központ. A Design Terminál beruházása körüli botrányban érintett Központi Szolgáltatási Főigazgatóság akkori pénzügyi vezetőjét alkalmaznák. Még szép, hogy pénzügyi vezetőként.

Lukra fut Orbánék elszámoltatása?

Az igen aktív Papcsák Ferencen és Budai Gyulán kívül ugyan számtalan kormányzati és parlamenti szerv vizsgálja az előző kormányok "kétes ügyeit", mégis kevés eddig nem ismert csontváz került elő.

Látványcsontvázak...

A Varga Mihály miniszterelnökségi államtitkár vezette gazdasági tényfeltáró bizottság befejezte munkáját. Összesen 63 témát ölel fel a jelentés, ennyi csontvázat találtak a tavalyi költségvetési szekrényben, ami - szerintük - meglepetésként érheti a közvéleményt, s az immáron több mint száz napja kormányzó politikusi csapatot is.

Kevés újdonsággal szolgálnak Varga csontvázai

Költségvetési "csontvázakkal" csak a töredéke foglalkozik annak a jelentésnek, amelyet szerdán hozott nyilvánosságra Varga Mihály, a Miniszterelnökség államtitkára.

Mégsem életveszélyes az Erkel?

Összesen hat, úgymond tisztázatlan, a Fidesz–KDNP és a Jobbik képviselői számára korrupciógyanús kulturális ügyről tárgyalt tegnap az Országgyűlés kulturális bizottságának ellenőrző testülete.

Évekig hiába ment rá a pénz: idén tavasszal elkészülhet a Design Terminál

Újabb százmillióba is belekerülhet, de mégis elkészülhet idén az Erzsébet téri Design Terminál. Az évek óta tetszhalott, botrányos beruházás befejező munkálatai megkezdődtek, de lebonyolításukat hátráltatja a korábbi ügyek miatti jogi huzavona.

Csontváz a Miniszterelnöki Hivatal szekrényeiben: nyomoz a rendőrség

Január 4-e óta nyomoz a rendőrség az Erzsébet téri Design Terminál ügyében. A beruházást lebonyolító Központi Szolgáltatási Főigazgatóság két vezetője pedig távozott tisztségéből.

Így folyik szét az állam pénze, avagy miért nincs kész a Design Terminál?

Tíz évig nem nyilvános az a jelentés, melyből kiderül, miért nem volt elég öt év és közel kilencszázmillió forint a budapesti volt Volánbusz pályaudvar felújítására, ahol 2006 óta a Design Terminálnak kellene működnie.
Találatok: [11]  Oldalak:   1 2   >  >>