language

Kulcsszavak:

visszajuttatás highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [277]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

Börtönbe kerülhet egy állami intézet több volt vezetője egy kétmilliárdos költségvetési csalás miatt

Bilincsben vitték el 2021 tavaszán a Nemzeti Örökség Intézete több munkatársát. A Szabad Európa most megtudta: letöltendő szabadságvesztést kért az ügyészség az állami szervezet két volt vezetőjére és egy munkatársára. Az állami alkalmazottakon kívül további hat vádlottra is hasonló büntetést indítványoztak, a többiekre – többek között pénzmosás vétsége miatt – pénzbírság, cégvezetéstől eltiltás várhat.

Három éve folyik a nyomozás egy 2,2 milliárdos költségvetési csalás miatt

Két éve, 2021 áprilisában letartóztatták a nemzeti sírkertek gondozására alakult Nemzeti Örökség Intézet több munkatársát. Eddig tíz gyanúsítottat hallgattak ki az ügyben egy 2,2 milliárd forintos költségvetési csaláshoz kapcsolódóan. Mostanra az érintettek közül mindenki szabadlábon van, a három éve folyó nyomozást szeptemberig meghosszabbították – tudta meg a Szabad Európa szerkesztősége az ügyészségtől.

Péterfalvin múlik a Völner-Schadl–ügyet érintő, titkosított OBH-jelentés nyilvánossága

Az adatvédelmi hatóságon múlik, megismerhető lesz-e valaha a Völner-Schadl–ügyet érintő, az Országos Bírósági Hivatal (OBH) által végzett és elkészülte után azonnal titkosított belső vizsgálati anyag, amelynek nyilvánosságáért a Transparency International Magyarország indított pert, a bíróság pedig a Péterfalvi Attila vezette NAIH bevonásáról döntött.

Völner Pálra nyolc, Schadl Györgyre tíz év börtönt kér az ügyészség beismerés esetén

A Központi Nyomozó Főügyészség korrupciós és vagyon elleni bűncselekmények, valamint pénzmosás miatt nyújtott be vádiratot Schadl György és 21 társa – köztük Völner Pál – ellen a Fővárosi Törvényszéken – derült ki az ügyészségi közleményből.

Vádat emeltek Völner Pál ellen, 8 év börtönt kér rá az ügyészség

A Központi Nyomozó Főügyészség korrupciós és vagyon elleni bűncselekmények, valamint pénzmosás miatt nyújtott be vádiratot Schadl György és 21 társa – köztük Völner Pál volt igazságügyi államtitkár – ellen a Fővárosi Törvényszéken.

Völner Pált 8, Schadl Györgyöt 10 évre zárnák börtönbe

A Központi Nyomozó Főügyészség közleményben tudatta, hogy megtörtént a vádemelés a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar elnöke és 21 társa ellen a Fővárosi Törvényszéken.

Simonka György és ügyvédje: Száz tanúnk van

Kétórás késéssel kezdődött hétfő délelőtt a Fővárosi Törvényszéken az a Simonka György nevével fémjelzett büntetőper, amelyben a volt fideszes országgyűlési képviselőt és 32 vádlott-társát a Központi Nyomozó Főügyészség bűnszervezetben, különösen nagy értékre elkövetett költségvetési csalással vádolja. Egy bírócsere miatt az egész tárgyalássorozatot újra kell kezdeni. Ez új bizonyítási indítványokra is módot adott.

Rosszindulatú feljelentés vagy pályázati ügyeskedés? – költségvetési csalás gyanúja a Viharsarokban

Költségvetési csalás gyanúja miatt nyomoz a NAV Dél-alföldi Bűnügyi Igazgatósága a medgyesegyházi központú, eddig több milliárd forint uniós forrást pályázati forrásként kiosztó Kertészek Földje Akciócsoport Egyesület ellen, erősítette meg a Narancs.hu információját az adóhatóság.

Hétfőn elölről kezdődik a Simonka-per

Simonka György, a volt fideszes képviselő először két és fél éve állt bíróság elé. Perének tárgyalása október 17-én kezdődik újból.

Bréking: Hivatali visszaélés gyanúja miatt felmentették a Pécsi Közterület-felügyelet vezetőjét

Hivatali visszaéléssel és hivatali kötelesség megszegésével gyanúsította meg a rendőrség a Pécsi Közterület-felügyelet vezetőjét, akit emiatt a pécsi városvezetés azonnali hatállyal visszahív pozíciójából – értesült a hírről a Szabad Pécs. Beszéltünk a közterület-felügyelet vezetőjével is, ő azt mondta, nem követett el bűncselekményt.
Találatok: [277]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>