Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

Vivax Kft. highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [9]  Oldalak:   1

"Klári már eladta a spanyoloknak" - tovább gyűrűzik a földspekulációs botrány

Korrupciógyanú lengi körül a Bábolna Zrt. volt földjeinek privatizációját. Felmerült, hogy az államot jelentős kár érte, továbbá, hogy a vevők jó kapcsolatokat ápolnak befolyással bíró politikai körökkel.

Hétmilliárdos kár érte az országot

Minden tőle telhetőt megtett Horváth Klára szocialista országgyűlési képviselő, Bábolna polgármestere azért, hogy egy, a város határában lévő 240 hektáros szántó az államtól magánbefektető tulajdonába jusson – közölte tegnapi sajtótájékoztatóján Budai Gyula, a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetségének (Magosz) igazgatója.

Földmutyi: vastagon érintett az MSZP-s polgármester?

Olyan dokumentumokat adott át a magoszos Budai Gyula pénteken az ügyészségnek, amelyek szerinte azt bizonyítják, hogy Horváth Klára, Bábolna MSZP-s polgármestere, parlamenti képviselő állami földeket játszott át egy külföldi befektetőnek.

Spekulatív volt a bábolnai földügy

Egyértelműen bizonyítható, hogy a bábolnai önkormányzat kérésére kiírt állami földértékesítés, melynek révén magánszemélyekhez jutott szántóföld, spekulatív volt – mondta ki a Nemzeti Földalapkezelő Szervezet ellenőrző bizottsága hétfői rendkívüli ülésén.

Újabb gyanús földügy - Állami birtokokkal ügyeskedik Bábolna MSZP-s polgármestere?

Ingatlanmaffia által alkalmazott módszerekkel játszottak át Bábolnán 240,7 hektárnyi állami földet vállalkozók kezére – állítja a lapunknak nyilatkozó Budai Gyula, a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetségének (Magosz) szövetségi igazgatója.
Találatok: [9]  Oldalak:   1