Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

Volánbusz Rt. highlight_off
Találatok: [55]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6   >  >>

Csődvédelembe menekült az Ikarus

Július 11-én jár le a buszgyártónak az összesen 180 autóbusz gyártására, illetve leszállítására adott végső határidő. A Volán és a Budapesti Közlekedési Vállalat (BKV) által kiírta tendert megnyerő cég előbb 240 napos határidő módosítást kapott, majd ezt újabb 90 nappal meghosszabbították.

„Fideszes cégtől” akar buszokat venni a BKV

A Demokratikus Koalíció arra szólította fel a BKV-t, hogy ne az Ikarus Egyedi Autóbuszgyártó Kft.-től vásároljon metrópótló buszokat.

A dolgozók juttatásaiból hozták össze a milliárdos bizniszt

Házhoz jött az életbiztosítás a Volánbusz dolgozóinak – úgy, hogy nem is kérték. Célpont című műsorunk kiderítette, hogy a dolgozók béren kívüli juttatásaiból csípték le a havidíjat. Az alkusz cég 3 év alatt több mint egymilliárd forintot kereshetett.

Elkaszálták a metrópótlóbusz-tendert

A Közbeszerzési Döntőbizottság szerdai határozatával megsemmisítette a BKK metrópótlóbusz-tenderét. A BKK azt fontolgatja, hogy bírósághoz fordul, Tarlós pedig azt, hogy a főváros mégis inkább buszt vásárol a kormány által erőltetett kiszervezés helyett.

Tiltott befolyásolással vádolja a BKK Sesztákot

Aki azt hitte, hogy a 3-as metró felújításának idejére kiírt tízmilliárdos metróbuszpótló-tender már elérte az abszurditás határát, tévedett. Van lejjebb. Most a fejlesztési miniszter állami érdekre hivatkozva leállíttatta a pályázatot, a BKK viszont befolyásolási kísérlettel és versenykorlátozással vádolja a minisztert.

Levadásszák Simicska katonáit

Egy év alatt csaknem az összes állami cég éléről kirúgatta volt szövetségese, Simicska Lajos vállalkozó „embereit” Orbán Viktor miniszterelnök. A háború a végjátékhoz érkezett, már csak az adóhatóság és a MÁV van soron.

Bőven premizált állami vezérek

Az MNV-hez tartozó cégvezetők átlagosan 730 ezret keresnek, erre jöhet a maximum 80 százalékos jutalom.
Találatok: [55]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6   >  >>