Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

VT-Transman Kft. highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [8]  Oldalak:   1

'Nemzetgazdasági méretű a BKV problémája'

A városüzemeltetésért felelős főpolgármester-helyettes, György István szerint a BKV 800 milliárdos belső eladósodottsága már nemzetgazdasági méretű probléma, amelyet az ország költségvetését nem terhelő módon kell megoldani.

Májusban jönnek az első Mercedes buszok

A BKV és a Budapesti Közlekedési Központ ma eredményt hirdetett a viszontagságos busztenderen. Az új autóbuszok szolgáltatásvásárlásra kiírt közbeszerzési pályázatot a VT-Transman Kft. nyerte meg. A szolgáltató 150 darab új autóbuszt állít forgalomba, 2013 májusától.

Tarlós dühösen hagyta ott a frakcióülést

Az eredményhirdetés előtt egy héttel lefújná a fővárosi busztendert Tarlós István főpolgármester. Hétfőn levélben utasította helyettesét, György Istvánt a fővárosi önkormányzat és a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) közötti feladatellátási szerződés részleges módosítására, mivel szerinte a kötelezettségvállalások és a forrásigények pontosítására a jelenlegi kontraktus nem alkalmas.

Újabb BKV-botrány: milliárdok Regőczi cégének?

BKV-s titokszobák működtetésében, az összességében sok milliárd forintos tanácsadói szerződések megkötésében játszott döntő szerepe és tavalyi távozásakor csaknem 35 millió forintos végkielégítés felvétele után Regőczi Miklós ismét milliárdokért dolgozna a fővárosi társaságnak – értesült a Magyar Nemzet.
Találatok: [8]  Oldalak:   1