language

Intézmények:

Waberer’s International Nyrt. highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [39]  Oldalak:   1 2 3 4   >  >>

A NER-en belülről érkezett megerősítés a Tiborcz-vagyonról

A G7 és más független lapok olvasói számára eddig sem voltak ismeretlenek Tiborcz István gyarapodásának részletei, az állami pozíciókból távozó Magyar Péter ezek közül többet is megemlített.

Érik a vasúti privatizáció terve, a NER-milliárdosok pedig már dörzsölhetik a tenyerüket

Az autópálya-üzemeltetéshez hasonlóan koncessziós megoldással vonhat be tőkét a kormány a vasútfejlesztésbe. A vasút magánosítására készült ötletbörzének egy szűk kör lehet a nyertese.

Kamionflotta hordta össze a luxushotelekből Tiborcz István 75 milliárdját

Berobbant a Forbes gazdaglistájára a miniszterelnök veje. Gyarapodásának kulcsa az ingatlanbiznisz, a Waberer's és a magántőkealapok, de Tiborcz a sajtóértesülések szerint ott tevékenykedik a Budapest Airport megvásárlásánál is. Orbán Ráhel férje számára a jövő is fényesnek ígérkezik.

A Mol és Tiborcz István a Waberer’sben is társtulajdonosok lesznek

A Mol közleménye szerint a Mol-csoport és a Jellinek Dániel nevével fémjelzett Indotek Group megállapodtak arról, hogy a Mol-csoport megveszi az Indotek Group 15 százalékos, Waberer’s Csoportban fennálló tulajdonrészét. Jellineknek ennél nagyobb tulajdonhányada volt, de ő teljesen kiszáll, a maradék pakettet befektetési szolgáltató útján értékesíti.

Tiborcz István cége Szijjártó minisztériumának támogatásával vesz egy hatalmas telket Debrecenben

A tervek szerint méretes logisztikai központot épülhet majd rá.

Tiborcz István új vagyonkezelője a szerb piac meghódítására készülhet

Prisuro Vagyonkezelő Kft. néven leánycéget alapított a miniszterelnök vejéhez köthető BDPST-Serbia Zrt. A lengyel ingatlanpiaci portfolió bővítése viszont késik.

Csak az első 427 milliárdot ne firtassa senki! – itt a Tiborcz-kör teljes vagyonleltára

Az alábbiakban három dolgot bizonyítunk. Egyfelől, hogy a Tiborcz István „zsebeként” azonosított Hornung Áronhoz majd’ 55 milliárd forintnyi osztalékjövedelem folyt be az elmúlt években – nemcsak a topmilliárdos Jellinek Dániel, hanem Balázs Attila térkő- és kavicskirály környékéről is. Másrészt, hogy ezzel a forrással együtt már legalább 427 milliárd állami vagy baráti pénz mozdult meg Magyarországon a Tiborcz-kör üzleti előmenetele érdekében. Igazoljuk továbbá, hogy a miniszterelnök veje és csapata – a cikkünk előző részében bemutatott 36 luxusingatlan-projekt mellé – ágazatokon átívelő vállalatbirodalmat épített (benne pénzpiaci, szállítmányozási, vasbetongyártó, napelemparkos, hulladékgazdálkodási, informatikai, szépségipari érdekeltségekkel).

Új céget alapított a Tiborczcal kötött üzletéről szmájlival üzenő volt Quaestor-felszámoló

Milliárdosokkal üzletel, most újabb társaságot hozott létre Mike Ferenc, a Quaestor cégcsoport ügyében is eljáró felszámolóbiztos.

Kínai logisztikai óriás európai terjeszkedését segíti Tiborczék fuvarozó cége

A kínai cégcsoport három kontinensen is jelen van, tulajdonosai közt van az Alibaba-csoport is.

Már duplán vezérigazgató a lélegeztetőgép-bizniszből ismert kínai cég leányainál a volt államtitkár

Tovább erősödik a Cecz Közép-európai Kft.-nek, illetve a korábbi Innovációs és Technológiai Minisztérium volt államtitkárának, Gazsó Balázsnak a kapcsolata.
Találatok: [39]  Oldalak:   1 2 3 4   >  >>