Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

West Bau Invest highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [6]  Oldalak:   1

12 milliárdért épül úszómedence Szegeden. Vagy uszoda. Vagy inkább sportuszoda

Megakadt a szemünk Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata közbeszerzése címén, amely így szól: „Uszoda vagy úszómedence kivitelezése”. Aztán ahogy lejjebb görgettünk, kiderült, hogy nincs semmi vagylagosság, az Etelka sori fedett sportuszoda és kapcsolódó infrastruktúra komplett építési munkáinak generálkivitelezése volt a tét.

Százmilliókkal drágult a bezárt kórház helyén épülő állami beruházás

Az eredetileg nettó 3,9 milliárd forintra becsült keretösszeg helyett 4,1 milliárdra drágult a Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság (KEF) logisztikai központjának építése – derült ki az európai közbeszerzési értesítőből.

Csányi sem érti, miért drágul a Puskás-stadion

A Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke sem tudja, hogy mitől drágult meg az eredeti tervekhez képest majdnem százmilliárd forinttal az új Puskás-stadion építése. Csányi Sándor arról is beszélt, hogy a beruházás csúszása miatt már háromszor kellett magyarázkodnia az európai szövetségnek.

„Ugye a kamerát kikapcsolják?” – Négyszer annyiba kerül a vb

Két év alatt megnégyszereződtek az idei vizes vb költségei. Gyárfás Tamás, az úszószövetség volt elnöke 2015-ben még 25 milliárd forintról beszélt. Célpont című műsorunk a szervezők, építők között baráti cégeket és indokolatlanul elszállt költségeket talált. Miután a kormány tucatnyi jogszabályba dugta el a finanszírozás különböző tételeit, arról nem készült átlátható kimutatás.

Egymilliárdot lapátolt ki Tiborcz eladott cégének új tulajdonosa

972 millió forint osztalékot fizetett ki az Elios tulajdonosának, Paár Attila vállalkozó WBH Invest nevű cégének a tavaly megtermelt nyereségből, olvasta a Direkt36 a cég cégbíróságon olvasható közgyűlési jegyzőkönyvében.
Találatok: [6]  Oldalak:   1