language

Akták:

Wieszt János korrupciós ügye highlight_off

Wieszt János korrupciós ügye

A fővárosi ítélőtábla 2014. novemberében jogerősen bűnösnek mondta ki Wieszt Jánost folytatólagosan elkövetett hivatali vesztegetésben, és négy év letöltendő szabadságvesztésre, valamint jelentős pénzbüntetésre ítélte az egykori XI. kerületi szocialista frakcióvezetőt. 

Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [23]  Oldalak:   1 2 3   >  >>

Wieszt János jogerősen is négy évet kapott

A fővárosi ítélőtábla jogerősen enyhítette a Wieszt-ügy másod- és harmadrendű vádlottjainak büntetését. Wieszt János volt MSZP-s politikus első fokon kiszabott négyéves szabadságvesztését és összességében többmilliós vagyonelkobzását, pénzbüntetését ugyanakkor helyben hagyták, írja az MTI.

Wieszt-ügy: az ügyész súlyosítást, a védelem új eljárást kért

Az ügyész súlyosítást, a védelem új eljárást, illetve felmentést, enyhítést kért a korrupciós cselekmények miatt első fokon négy évre ítélt Wieszt János újbudai volt szocialista politikus és társai ügyében a Fővárosi Ítélőtáblán pénteken.

Így tették tönkre a Wieszt-botrány kirobbantóját

Kétrészes filmünk főhősének vélhetőleg volt némi szerepe a Fidesz 2010-es választási eredményében: az általa kirobbantott botrány bizonyosan hozzájárult az akkorra már számos korrupciós ügybe beleragadt szocialisták nagyarányú vereségéhez. Ennek ellenére a Wieszt-ügyet a címszereplő mellett a korrupt önkormányzati képviselőt lebuktató vállalkozó is nagyon megsínylette.

Négy év börtönt kapott Wieszt János, volt szocialista politikus

Az ügyészség Wieszt Jánost, az újbudai vagyongazdálkodási bizottság korábbi vezetőjét azzal vádolta: a politikus pénzt kért azért, hogy az önkormányzat egy üzlethelyiséget eladjon egy vállalkozónak. A döntés nem jogerős.

Négy év letöltendőre ítélték a korrupt újbudai városatyát

A bíróság első fokon bűnösnek mondta ki Wieszt Jánost folytatólagosan elkövetett hivatali vesztegetésben, és négy év letöltendő szabadságvesztésre ítélte az egykori XI. kerületi szocialista frakcióvezetőt – jelentette helyszíni tudósítónk.

Négy év börtönre ítélték a volt szoci politikust

Első fokon négy év börtönnel, 2 millió 200 ezer forint vagyonelkobzással és félmilliós pénzbüntetéssel sújtotta vesztegetés miatt Wieszt János volt szocialista politikust a Fővárosi Törvényszék hétfőn.

Súlyos börtönbüntetés várhat Wieszt Jánosra

Társainak öt, Wieszt Jánosnak, az MSZP egykori XI. kerületi frakcióvezetőjének hét évnél súlyosabb börtönbüntetést javasolt a Központi Nyomozó Főügyészség. A vád szerint a szocialista politikus az újbudai vagyongazdálkodási bizottság vezetőjeként milliós csúszópénzt vett át; a tranzakcióról videó is készült.

Wieszt-ügy: súlyos börtönbüntetést kért az ügyész

Súlyos börtönbüntetést kért az ügyész Wieszt János minősített vesztegetéssel vádolt egykori helyi szocialista politikus és két társa ügyében a Fővárosi Törvényszéken hétfőn.

Wieszt állítja, nyaralóépítéshez kért kölcsön, nem kenőpénzt kapott

Részletes védekezést terjesztett elő másfél éve tartó büntetőperében Wieszt János. A vesztegetéssel vádolt egykori XI. kerületi szocialista képviselő a Fővárosi Törvényszéken hétfőn arról beszélt, hogy építkezéshez kért kölcsön pénzt.
Találatok: [23]  Oldalak:   1 2 3   >  >>