Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Személyek:

Wohner Zsolt highlight_off
Találatok: [3]  Oldalak:   1

A Transparency szerint bűzlik a budafoki eset, ahol önkormányzati vezető volt cégtársa kap milliárdos megbízást

A Transparency International Magyarország (TI) a Közbeszerzési Hatóság elnökéhez fordult tegnapi cikkünk nyomán, amelyben beszámoltunk arról, hogy önkormányzati vezető volt cégtársa kap milliárdos megbízást Budafok-Tétényben. A Transparency azt kéri a Közbeszerzési Hatóság elnökétől, hogy az hivatalból kezdeményezzen jogorvoslati eljárást Budapest XXII. Kerület Önkormányzata által aszfaltozásra kiírt öt közbeszerzési eljárás kapcsán.

Sok százmillió közpénz elúszott, a szenny maradt

Kétévnyi parkoltatás után a Legfőbb Ügyészség a Fővárosi Ügyészségre tette át a XVIII. kerületi Cséry-telepen történt súlyos környezetszennyezés ügyét. Így egyelőre nincs válasz arra a kérdésre sem, hogy mire is költötte valójában a Fővárosi Településtisztasági és Környezetvédelmi Kft. (FTSZV) a veszélyes hulladékkezelésre kapott 300 millió forintot.

Tovább gyötrik a talajt: tilosban eresztik ki a mocskot

Egy használaton kívüli laktanyában ereszti le szennyét a főváros településtisztasági cégének néhány szippantóskocsija. A természetkárosításról a vállalatvezetés is tudhat, hiszen a járműveket helymeghatározóval szerelték fel.
Találatok: [3]  Oldalak:   1