Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Személyek:

Wolf Gyula highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [28]  Oldalak:   1 2 3   >  >>

Börtönbe megy a püspöki titkár

Most már jogerős: két év tíz hónapot kell ülnie W. Gyulának, aki római katolikus papként korábban püspöki titkár, majd 1994 és 2010 között a pécsi egyházmegye vagyonkezelője volt.

Börtönbe megy a pécsi püspökség korábbi vagyonkezelője

Elutasította a Kúria a pécsi katolikus egyházmegye volt vagyonkezelője, Wolf Gyula ügyében a harmadfokú eljárásra vonatkozó ügyészi fellebbezést, így a Pécsi Ítélőtábla által kiszabott 2 év 10 hónapos letöltendő szabadságvesztés jogerőre emelkedett – tájékoztatta Bánáti János ügyvéd az újságírókat a Kúria csütörtöki döntése után.

Nem könyvelték a milliós osztogatást a katolikusok

Tízmilliós kölcsönöket és jutalmakat osztogatott munkatársainak a pécsi püspökség. Sem a rendőrök, sem az általuk felkért könyvszakértők nem találták nyomát a könyvelésben a magáncélra kihelyezett pénzeknek.

Gyanúsított lett a pécsi katolikus egyházmegye volt gazdasági vezetője

Gazdasági jellegű bűncselekmények elkövetésével gyanúsította meg a rendőrség kedden Wolf Gyula katolikus papot, a pécsi egyházmegye volt gazdasági igazgatóját az egyházmegyét érintő nyomozással kapcsolatban.

Házkutatás a pécsi püspökség egykori szürke eminenciásánál

Wolf Gyula katolikus pap két évtizedig irányította a háttérből pécsi egyházmegye gazdasági ügyeit. A kasszából mintegy három milliárd forint hiányzik, ezért fél éve nyomozás indult. A rendőrök a közelmúltban házkutatást tartottak Wolf lakásán, közben viszont Wolf munkaügyi pert indított a püspökség ellen.
Találatok: [28]  Oldalak:   1 2 3   >  >>