Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

WPR PRIMUS Ingatlanfejlesztő Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [4]  Oldalak:   1

Vádemelés a Postapalota eladása ügyében

Hűtlen kezelés bűntettének megalapozott gyanúja miatt vádemelési javaslattal zárta le a postaszékház eladása és az új székház bérlése ügyében elrendelt nyomozást a Budapesti Rendőr-főkapitányság korrupciós és gazdasági bűnözés elleni főosztálya – írja a Magyar Nemzet.

ÁPV-s vezetőket gyanúsítottak meg a postaszékházügyben

Az Állami Privatizációs és Vagyonkezelő (ÁPV) Zrt. két volt vezető tisztségviselőjét is különösen jelentős hátrányt okozó hűtlen kezeléssel gyanúsította meg a rendőrség a posta székházbérlésével kapcsolatos nyomozásban – értesült a Magyar Nemzet.

Postapalota-eladás: hűtlen kezelés?

Hűtlen kezelés alapos gyanújával nyomoz a rendőrség a postapalota eladása és az új székház bérlése miatt. Balsai István korábban azért tett feljelentést, mert szerinte az ügylet milliárdos kárt okozott a magyar államnak.

Feljelentés a posta székházainak ügyében

Tegnap a Fidesz feljelentést tett a legfőbb ügyésznél a Magyar Posta székházainak ügyében. A párt szerint fennáll a megalapozott gyanúja, hogy a posta új székházának bérletével kapcsolatban vagyonkezelési kötelességszegés történt, amely több milliárd forintos vagyoni hátrányt eredményezett.
Találatok: [4]  Oldalak:   1