Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

Xanga Holding Kft. highlight_off
Találatok: [20]  Oldalak:   1 2   >  >>

Debrecen visszavásárolja a repterét, mert jön egymillió utas

Csak az nem derül ki, hogy miért kell 5 millió forintot félretenni egy 1,5 milliós üzletre.

Nem szűnnek a furcsaságok az épület körül, ahol Giró-Szász András szállodát fejlesztene

“2010-ben többfordulós, nyílt, nemzetközi pályázatot írtunk ki. Két pályázó jelentkezett, az egyik a Xanga Holding Kft. a másik a Praefinium-SIVAC-FIS CEE Opportunity Found I. volt. Ennek eredményeképpen vált a cég tulajdonosává a Praefinium-SIVAC-FIS” – írta a belvárosi önkormányzat azután, hogy kiderült:

Heimhez köthető mindkét cég, ami a belvárosi vagyonkezelőért indult

2010-ben az V. kerületi vagyonkezelőre kiírt pályázaton elindult egyik cégben Heim Péter Századvég-vezér vezető tisztségviselő volt, a másikban egy évvel később felügyelőbizottsági tag lett.

"Orbán Viktornak fog-e lopni?"

Az MSZP azt szeretné tudni, most "kinek fog lopni" Virág László, a debreceni hulladékgyűjtő kft. ügyvezetője, akit korábban jogerősen elítéltek különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés és magánokirat-hamisítás miatt.

Többmilliárdos hiány Debrecenben a meghiúsult reptérprivatizáció miatt

Felbontotta a debreceni repülőtér privatizációs szerződését tegnap a város közgyűlése, mert a tendernyertes Xanga Holding Kft. elállt az ügylettől. A két éve tartó magánosítási hercehurca után a légikikötő működtetésére új nemzetközi pályázatot írnak ki.

Borulhat a debreceni büdzsé

Borulhat Debrecen költségvetése a sikertelen repülőtér-privatizáció miatt - írta lapunk két hete. Az akkor még hevesen cáfolt hír valósággá vált. Kósa Lajos fideszes polgármester ma vészforgatókönyveket terjeszt a város közgyűlése elé, mivel a reptért megvevő cég, a Xanga Holding Kft. nem fizetett határidőre.

"Most már tényleg mennie kell Kósának!" - elúszott a debreceni reptér eladása?

A debreceni reptér eladásának újbóli sikertelen volta miatt a helyi SZDSZ távozásra szólítja fel a város polgármesterét. A kommunikációs tanácsnok szerint azonban az egyezség meghiúsulása nem veszélyezteti a település költségvetését.
Találatok: [20]  Oldalak:   1 2   >  >>