language

Helyek:

Záhony highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [20]  Oldalak:   1 2   >  >>

Orbán hízelgéséről és a Varga–Szijjártó-marakodásról is szól a vasúti gigaprojekt

Orosz és kínai érdekeket is kiszolgál Orbán Viktor, hogy a kormányához közel álló üzletembereknek újabb hatalmas üzleteket hozzon. A Kína és Európa közötti vasúti áruforgalom ideterelésének reménybeli profitján miniszterek és holdudvaraik marakodnak, miközben mindegyik kap állami milliárdokat is.

Koronavírus miatt inkább nem az olasz, hanem a lejárt ukrán útlevelét adta át a határőrnek 100 euróval

Egy 73 éves ukrán-olasz állampolgárságú nő Záhonynál szeretett volna Magyarországról Ukrajnába átlépni, de annyira félt, hogy az olasz koronavírus helyzet miatt az olasz útlevelével nem engednék át, hogy inkább a tíz éve lejárt ukrán útlevelét nyújtotta át a határőrnek, és hogy tutira menjen két 50 euróst is belerakott. A nőt gyorsított eljárásban bíróság elé állították, írja a Magyar Ügyészség közleményében.

Vesztegetéssel gyanúsított pénzügyőrök és bűntársaik ellen emeltek vádat

Korrupciós bűncselekmények miatt vádat emelt a Központi Nyomozó Főügyészség ötven ember – köztük több volt pénzügyőr – ellen, akik a gyanú szerint csempészetben vettek részt a záhonyi magyar-ukrán határátkelőhelyen.

Ötvenhárom záhonyi határrendészt állítanak bíróság elé

Vádat emelt korrupciós bűncselekmények miatt a Központi Nyomozó Főügyészség ötvenhárom záhonyi határrendész ellen. Az egyenruhásokat az előnyért hivatali helyzetével egyébként visszaélve üzletszerűen elkövetett hivatali vesztegetés elfogadásának bűntette miatt állítják bíróság elé.

Vádemelés záhonyi határrendészek tucatjai ellen korrupció miatt

A záhonyi határrendészeti kirendeltség ötvenhárom határrendésze ellen emelt vádat a Debreceni Törvényszék katonai tanácsánál a Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF) korrupciós bűncselekmények miatt – közölte a szervezet vezetője kedden az MTI-vel.

Korrupció miatt 53 záhonyi határrendészt állítanak katonai bíróság elé

A Központi Nyomozó Főügyészség korrupciós bűncselekmények miatt vádat emelt a Záhonyi Határrendészeti Kirendeltség 53 határrendésze ellen a Debreceni Törvényszék Katonai Tanácsánál. A határrendészek ellen előnyért hivatali helyzetével visszaélve, üzletszerűen elkövetett hivatali vesztegetés elfogadásának bűntette miatt emeltek vádat.

Több mint 50 korrupt határrendész bukott le - az alsónadrágjukban rejtegették a kenőpénzt

A záhonyi határrendészeti kirendeltség ötvenhárom határrendésze ellen emelt vádat a Debreceni Törvényszék katonai tanácsánál a Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF) korrupciós bűncselekmények miatt - közölte Keresztes Imre, a szervezet vezetője kedden az MTI-vel.

Százezrek a melltartóban és alsónadrágban – Hamarosan bíróság előtt a korrupt záhonyi rendőrök

Több mint félszáz korrupt rendőr állhat hamarosan bíróság elé abban a vesztegetési ügyben, amit a Nemzeti Védelmi Szolgálat segítségével 2015 őszén robbantott ki a Központi Nyomozó Főügyészség. A gyanú szerint a záhonyi határátkelőhelyen szolgálatot teljesítő rendőrök külföldi állampolgároktól rendszeresen kenőpénzeket tettek zsebre.

VESZTEGETÉSSEL GYANÚSÍTJÁK A ZÁHONYI PÉNZÜGYŐRÖKET

Negyvennégyre nőtt a záhonyi határnál dolgozó pénzügyőrök megvesztegetése miatt indult eljárásban a gyanúsítottak száma – értesült a Magyar Idők a Központi Nyomozó Főügyészségtől. A hatóság legutóbb október 26-án tartott házkutatásokat tizennégy helyszínen. A terheltek szabadlábon védekezhetnek.

Bagóért adták-vették a magyar állampolgárságot, a tömeges lebukás után is virágzik a honosítási biznisz

Tömegével hamisították a magyar állampolgárság elnyeréséhez szükséges iratokat Ukrajnában, sokan pedig még a magyar kormánytisztviselőt is lefizették, hogy kijátsszák a honosítási szabályokat. 194 vádlottja van annak a büntetőpernek, amely a Záhonyi Járási Hivatalban történt visszaélések miatt indult. A Kisvárdán megkezdett monstre bírósági tárgyaláson azonban csak öten jelentek meg. Egyikük az az ügyintéző, aki pár ezer forintért bárkinek igazolta, hogy beszél magyarul.
Találatok: [20]  Oldalak:   1 2   >  >>