Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

Záhonyi Határrendészeti Kirendeltség highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [7]  Oldalak:   1

Ötvenhárom záhonyi határrendészt állítanak bíróság elé

Vádat emelt korrupciós bűncselekmények miatt a Központi Nyomozó Főügyészség ötvenhárom záhonyi határrendész ellen. Az egyenruhásokat az előnyért hivatali helyzetével egyébként visszaélve üzletszerűen elkövetett hivatali vesztegetés elfogadásának bűntette miatt állítják bíróság elé.

Vádemelés záhonyi határrendészek tucatjai ellen korrupció miatt

A záhonyi határrendészeti kirendeltség ötvenhárom határrendésze ellen emelt vádat a Debreceni Törvényszék katonai tanácsánál a Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF) korrupciós bűncselekmények miatt – közölte a szervezet vezetője kedden az MTI-vel.

Korrupció miatt 53 záhonyi határrendészt állítanak katonai bíróság elé

A Központi Nyomozó Főügyészség korrupciós bűncselekmények miatt vádat emelt a Záhonyi Határrendészeti Kirendeltség 53 határrendésze ellen a Debreceni Törvényszék Katonai Tanácsánál. A határrendészek ellen előnyért hivatali helyzetével visszaélve, üzletszerűen elkövetett hivatali vesztegetés elfogadásának bűntette miatt emeltek vádat.

Több mint 50 korrupt határrendész bukott le - az alsónadrágjukban rejtegették a kenőpénzt

A záhonyi határrendészeti kirendeltség ötvenhárom határrendésze ellen emelt vádat a Debreceni Törvényszék katonai tanácsánál a Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF) korrupciós bűncselekmények miatt - közölte Keresztes Imre, a szervezet vezetője kedden az MTI-vel.

Százezrek a melltartóban és alsónadrágban – Hamarosan bíróság előtt a korrupt záhonyi rendőrök

Több mint félszáz korrupt rendőr állhat hamarosan bíróság elé abban a vesztegetési ügyben, amit a Nemzeti Védelmi Szolgálat segítségével 2015 őszén robbantott ki a Központi Nyomozó Főügyészség. A gyanú szerint a záhonyi határátkelőhelyen szolgálatot teljesítő rendőrök külföldi állampolgároktól rendszeresen kenőpénzeket tettek zsebre.

Újabb korrupt határrendészeket fogtak el a záhonyi határnál

Ismét korrupcióval gyanúsított rendőröket fogtak el a záhonyi határrendészeti kirendeltségen - számolt be az M1 aktuális csatorna hétfőn, esti Híradójában. Az M1-nek Pintér Sándor belügyminiszter hangsúlyozta: könyörtelenül kizárnak mindenkit, aki a korrupcióval megfertőződött.

Kenőpénz alsógatyába és melltartóba is ment Záhonynál

A Központi Nyomozó Főügyészség gyanúsítottként hallgatta ki a Záhonyi Határrendészeti Kirendeltség harminc hivatásos rendőrét. Huszonegyet őrizetbe vettek - tájékoztatta a sajtót Keresztes Imre főügyész. Délután hat rendőrt előzetes letartóztatásba helyeztek.
Találatok: [7]  Oldalak:   1