language

Helyek:

Zala megye highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [214]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

Penészes falakkal árulják 1,8 milliárdért a hévízi szállodát

A néhány évvel ezelőtt még önkormányzati kézben nyereséget termelő Aquamarin Hotelt tulajdonló cég felszámolás alá került, a 382 millió forint állami támogatással eltervezett felújítás pedig félbemaradt. A cég tulajdonosának neve korábban Mészáros Lőrincék házvásárlásánál tűnt fel.

Vannak, akik kaszálnak a Tungsram bedőlésén, az adófizetőknek viszont tízmilliárdokba kerül

A Tungsramnak már öt éve sem volt esélye a túlélésre, nem véletlen, hogy az amerikai GE jelképes összegért adott túl rajta. A veszteséget végül a magyar adófizetők állják.

Százmilliós profitot hozott a Matolcsy Györgyék kedvenc szobrait készítő művész cége

Szőke Gábor Miklós szobrai az elmúlt években belopták magukat a köztudatba: ha valaki nem ismeri névről a kormányközeli figurákkal jó viszonyt ápoló művészt, olyan alkotásaival, mint a vadászati világkiállítás agancskapuja, vagy a jegybank Pénzmúzeumának kertjében ugró aranyszarvas, biztosan találkozott már. De mennyire volt mindez jó üzlet?

Tízmilliárdokat veszíthetnek az adófizetők, de már látni, kik kereshetnek jól a bedőlt Tungsram romjain

Hiába tolt bele az állam gigászi összeget, sikeres modernizáció helyett tönkrement a patinás Tungsram izzógyár. Míg az adófizetők veszítenek, az „ügyesek” a vagyonelemekből szemezgetnek.

Már gyöngyösi vérplazma is gazdagítja a dubai kapcsolódású magyar cégcsoportot

Újabb helyszínen gyűjtheti a vérplazmát az a cégcsoport, amely Tiborcz István közeléből két lépésben került az Egyesült Arab Emírségekben bejegyzett vállalatokhoz.

Megalapította első cégét, rögtön kapott 8 milliárd állami támogatást, most a kormánymédiában promózzák

A 31 éves tulajdonos a 8 milliárdos állami pályázat megnyerésekor állt össze Szíjj Lászlóval.

Térképen mutatjuk, hogyan építi körbe a NER a Balatont

Luxusszállodák és -apartmanok, közvetlenül a tóparton álló betonkockák, panorámás telekre felhúzott, mezőgazdasági épületként elkönyvelt nyaralók, letarolt nádasok – egyre inkább így néz ki a magyar tenger a fideszes nyomulás eredményeként.

700 milliós áfacsalás miatt emeltek vádat Zala megyében

Különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás és más bűncselekmények miatt emelt vádat a Zala Vármegyei Főügyészség nyolc ember ellen, aki számítástechnikai eszközök értékesítésére hozott létre országos fiktív céghálózatot.

Újabb, Rogán államtitkárához köthető, illegális gumilerakatot mutatott meg a Momentum

Úgy tűnik, a Zala vármegyei Zajda mellett Devecseren is volt egy hatalmas, környezetpusztító járműabroncs-lerakata Benkő Tamás János közigazgatási államtitkár testvérének.
Találatok: [214]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>