Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

Zalaegerszegi Torna Egylet FC (ZTE) highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [5]  Oldalak:   1

Nem fogja elhinni, mennyi pénzt kapott a felcsúti foci

Átláthatatlanul jutottak kétszáz milliárd forint állami adótámogatáshoz a látványcsapatsportok Magyarországon – állapítja Transparency International Magyarország most megjelent elemzése. A legnagyobb nyertese természetesen a futball és a felcsúti futballszervezetek.

Moziztak a bundatárgyaláson

Aprópénz volt a legális prémium Siófokon a bundás „sikerdíjhoz" képest. A fogadási botrányban vádlott H. Gábor (31) szerint 40 ezer eurón (12,4 millió forinton) osztoztak négyen a klub focistái közül a 2008 novemberi, ZTE elleni bajnoki előtt, cserébe az eredményt kellett manipulálni.

A ZTE BL-meccse is bundagyanúba keveredett

A Sun értesülései szerint a Manchester United Zalaegerszeg elleni BL-visszavágója is a fogadási csalással gyanúsított meccsek között van. A brit lap egy bosszúból besúgónak állt szerbiai férfira hivatkozik, aki főszerepet vállalt a bundában.

Hárommillióért bundázhattak az újonnan meggyanúsított NB I-es focisták

Újabb három gyanúsított és egy újabb megbundázott mérkőzése került elő a fogadási csalásokkal kapcsolatos ügyben. A gyanú szerint a három NB I-es játékos fejenként 10 ezer eurórért manipulálta egy találkozó végeredményét.
Találatok: [5]  Oldalak:   1