language

Lapok:

Zalai Hírlap highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [14]  Oldalak:   1 2   >  >>

Jogtalan volt a nagykanizsai kórház volt főigazgatójának fegyelmi elbocsátása

Egyetlen pont kivételével alaptalan volt a fegyelmi felelősség megállapítása a dr. Bicsak Ágnes ellen lefolytatott eljárásban. Ezért jogtalan volt elbocsátása, tisztes kártérítés illeti meg a nagykanizsai kórház volt főigazgatóját.

Tovább dagad a kórház-botrány - újabb hangfelvételek kerültek elő

Titokban készített hangfelvételek kerültek fel a múlt héten az egyik videomegosztóra. A tavaly októberben készült hanganyagban a nagykanizsai kórház gazdasági igazgatói pályázatának mahinálásáról, kórházi dolgozók eltávolításáról esik szó, illetve egy röntgencsőbeszerzésről, amelyről a Zalai Hírlap már a nyáron is írt.

Egyelőre lezárták a nagykanizsai kórház eszközbeszerzési ügyét

A közgyűlés kedden lezárta a Kanizsai Dorottya Kórház közbeszerzéseivel kapcsolatos vizsgálatot. A testület úgy határozott, hogy megvárja a rendőrségi nyomozás végét, s majd annak tükrében dönt a további lépésekről.

Az ár bizalmas adat? Vizsgálják az eszközbeszerzést a kórházban

Fontos dokumentumok, megrendelőlapok, számlák és egy hangfelvétel is kikerült a kanizsai kórházból a közelmúltban. A dokumentumok több képviselőhöz is eljutottak. Mivel a kikerült iratok alapján felmerült a gyanú, hogy visszaélés történt egy tavalyi beszerzés során, ezért az önkormányzat vizsgálatot indított. A kórház főigazgatója koholmánynak tartja a vádakat.

Újabb megrovás a polgármesternek! - A Fidesz Nagykanizsán nem több, mint véd- és dacszövetség?

Pénteken a nagykanizsai közgyűlés, mint fegyelmi tanács - ezúttal az Arany János utca 8. alatti ingatlan adás-vétele kapcsán végzett tevékenysége miatt - újabb megrovásban részesítette Marton István polgármestert.

A főügyészség vádat emelt Farkas Imre ellen

Közel kétszázötven rendbeli, különbözőképpen minősülő csalással, hűtlen kezeléssel, valamint csődbűntettel vádolja a főügyészség Farkas Imrét, a Zalahús volt vezérigazgatóját.
Találatok: [14]  Oldalak:   1 2   >  >>