language

Intézmények:

Zemplénkő Kft. highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [5]  Oldalak:   1

Karácsony magyarázatot kér a fideszes irányítású Belvárostól egy kétmilliárdos ingatlanügy miatt

A főpolgármester még megakaszthatja az V. kerületi, önkormányzati tulajdonú iroda- és üzlethelyiségek fű alatti eladását. A Belváros idevágó pályázata nemcsak furcsaságoktól hemzsegett, de nem biztosíthatták megfelelően a fővárosi elővásárlási jog gyakorlásához szükséges feltételeket sem.

NER-karácsony: 270 milliárd forintos közbeszerzésen futott be a Szijjártót jachtoztató Szíjj László cége

A Magyar Közút 2024-ig, tehát bőven a választások utánig biztosíthat munkát Szíjj László Duna Aszfaltjának. Egy kis útfelújítás Soltvadkerten, egy nagyobb Mórahalmon, megint egy másik Bugacon. A Magyar Közút országosan sok-sok ezer kilométernyi utat kezel és üzemeltet, munka pedig mindig van – és a hazai utak állapotát ismerve még sokáig lesz is. A cég az útfelújítási, karbantartási munkákra közbeszerzéseken választja ki a megfelelőnek ítélt vállalkozókat. A menet már hosszú évek óta ugyanaz: először egy nagy, nyílt tendert írnak ki, amelyre bárki jelentkezhet, ezen választanak ki néhány céget, amelyek ezután egyesével, de már csak egymás közt újra versenyezhetnek a megbízásokért.

Alig 8 kilométer autópálya, két körforgalom és egy vasúti híd 9,2 milliárdot visz el

Összesen 9,2 milliárd forintért végzi el a Nyíregyházát nyugatról kerülő főúton, a 36. számú főút és 38. számú főút között esedékes munkálatokat a KE-VÍZ 21 Építőipari Zrt. és a Zemplénkő Kelet-magyarországi Építőipari Fővállalkozó és Bányászati Kft., kizárólag költségvetési forrásból.

270 milliárdos keretszerződést kötött a Magyar Közút Zrt.

Az állami vállalat eldöntötte, hogy mely cégek újíthatják fel az utakat 2020-ig. Mészáros Lőrinc egyik vállalkozása sincs a szerencsések között, de a Duna Aszfalt és a Strabag igen.

Pénz még nincs rá - de már lehet tudni, ki építheti a nyíregyházi szállodát

A becsültnél több mint 300 millió forinttal olcsóbban, nettó 2 milliárd 950 millió forintért az Olcsvaapáti székhelyű Zemplénkő Kelet-Magyarországi Építőipari Fővállalkozó és Bányászati Kft. építheti meg a nyíregyházi Hotel Sóstó SPA & Resort négycsillagos szállodát. Az eredmény azonban feltételes, a városnak előbb meg kell nyernie a Modern városok program keretében beadott pályázatot.
Találatok: [5]  Oldalak:   1