Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

ZOR Kft. highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [7]  Oldalak:   1

Kolompár lányát faggatta a bíróság

A tervek szerint szeptember végéig befejeződik a bizonyítási eljárás a Kolompár Orbán és társai ellen folyó büntetőperben, októberre várható az iratismertetés, majd a vád és a védelem készülhet a perbeszédekre – tudatta Mátyásné Polereczki Éva tanácsvezető bíró a tegnapi tárgyaláson a Kecskeméti Városi Bíróságon.

Kiemelt ügynek számít a Kolompár-per

Mivel kiemelt ügyekben nem telhet el két hónapnál hosszabb idő két tárgyalás között, a nyári ítélkezési szünetben is folytatódik a bizonyítási eljárás Kolompár Orbán és társai ügyében.

Kolompár Orbán újra bíróság előtt

Elölről kezdődött a Kolompár Orbán és társai ellen zajló büntetőper a Kecskeméti Városi Bíróságon, mert az utolsó tárgyalás óta hat hónap telt el.

Kolompár azt sem tudja, mivel vádolják + Videó + Képriport

Még szerdán is a kiskunmajsai munkahely-támogatási pénzekről kérdezte a kecskeméti bíróság Kolompár Orbánt, az Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) vezetőjét – a hétfői tárgyaláson ugyanis nem tudták befejezni ezt a vádpontot.

Hiányos emlékeit magyarázta a bíróságon Kolompár

Csak egy általa adott kölcsön törlesztése volt az a több mint 5 millió forint, amelyet az OCÖ-től kapott, és amellyel később nem számolt el - állította perének szerdai tárgyalásán Kolompár Orbán.

K. O.

Egy ügyben már vád alá helyezték Kolompár Orbánt, de újabb gyanúsítás is várható az általa jegyzett roma érdekképviseleti-foglalkoztatási hálózat csalássorozatában.

Megvádolták Kolompár Orbánt

Jogosulatlan gazdasági előny megszerzésének bűntettével vádolta meg a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség Kolompár Orbánt, az Országos Cigány Önkormányzat elnökét, valamint három társát.
Találatok: [7]  Oldalak:   1