Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

Zrínyi Média Kft. highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [15]  Oldalak:   1 2   >  >>

Tüntető alvállalkozók a debreceni városháza előtt

Demonstrációra készülnek azok az alvállalkozók, akik a Demján Sándor érdekeltségébe tartozó Arcadomtól hónapok óta nem jutnak hozzá a debreceni 2-es villamosvonal építése során elvégzett munkájuk ellenértékéhez.

A megvádolt Fapál pályázott Hendénél Gubcsi állására

Noha nem rendez a saját kertjében szoboravatót, s nem adja ki állami pénzen a saját könyveit, mégis megpályázza Hende Csabánál Gubcsi Lajos Zrínyi médiás állását a Honvédelmi Minisztérium korábbi - vesztegetéssel vádolt - államtitkára, Fapál László.

Tábornok statisztált a rockballada parasztjai között

A Honvédelmi Minisztérium kommunikációs cégét, a Zrínyi Médiát vezető Gubcsi Lajos nyáron mutatta be zenés Rákóczi-balladáját. Az Ismét Vereckénél című, kis szakmai visszhangot kiváltó produkció négy előadást élt meg Munkácson, Beregszászon, Ungváron és Sárospatakon.

Gubcsi káromkodva omlott össze beosztottjai előtt

Gubcsi Lajos a Zrínyi Média elleni támadásként állította be saját munkatársai előtt a róla szóló márciusi cikkeket, amelyek arról tudósítottak, hogy Gubcsi kertjében tartottak hivatalos miniszteri beszéddel egy lovasszobor-átadót, de a HM hivatalos honlapján közzétett videótudósításban nem jelezték az esemény helyszínét.

A Jobbik szerint Gubcsinak honvédelmi bizottság előtt kellene tisztáznia magát

Gubcsi Lajosnak, a HM Zrínyi Média Kft. ügyvezetőjének az Országgyűlés Honvédelmi Bizottsága előtt kell magyarázatot adnia a vele kapcsolatban felmerült vádakra, mondta el Volner János, a Jobbik frakcióvezető-helyettese.

Gubcsi Lajos tiszteletdíjat kapott az általa vezetett állami cégtől

"Nincs Gubcsi-ügy" - ezzel a címmel adott ki közleményt pénteken a Honvédelmi Minisztérium. A közlemény szerint Hende Csaba honvédelmi miniszternek töretlen a bizalma a minisztérium egyik cégét, a Zrínyi Média Kft.-t vezető Gubcsi Lajos iránt.
Találatok: [15]  Oldalak:   1 2   >  >>