Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem (ZMNE) highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [86]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9   >  >>

Börtönbe kell vonulnia az egykori Zrínyi Egyetem volt kancellárjának

Sikkasztás bűntette miatt 1 év 8 hónap börtönbüntetésre ítélte N. Kálmánt, az egykori Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem volt kancellárját kedden a Debreceni Törvényszék – közölte a törvényszék szóvivője az MTI-vel.

Szekeres Imre „nagy üzlete”

Különösen nagy értékre elkövetett hűtlen, illetőleg hanyag kezelés gyanúja is felvetődhet a szocialista Szekeres Imre honvédelmi minisztersége idején eladott Üllői úti egyetemi campus ügyében – tudta meg a Magyar Nemzet.

Ez lett a Fidesz elszámoltatásából: 51 kiemelt ügy, 300 fős érintetti lista

Eltelt két év a kormányzásból, íme a Fidesz által beígért elszámoltatás mérlege: eddig 51 jelentősebb témában született gyanúsítás, vádemelés, illetve első- vagy másodfokú ítélet. A háromszáz fős érintetti listán Gyurcsány Ferenc, négy volt miniszter és hat exállamtitkár neve szerepel.

A grillcsirkés legfeljebb bűnsegéd volt a kamukutatásban

Ismét áll a bál a már nem is létező Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem körül: az egyetem egykori kancellárja az ügyészségi gyanú szerint úgy fizetett ki egy közbeszerzési eljárás keretében nyolcmillió forintot, hogy a munkát el sem végezték.

Saját nevén publikálta a fiktív pályázat anyagát az egyetemi vezető

A nemzetvédelmi egyetem kancellárja saját nevén egy folyóiratban még publikálta is annak a tanulmánynak az összefoglalóját, amelyet egy fiktív pályázat alapján egy pesterzsébeti piacon grillcsirkét árusító vállalkozó nyert el, de valójában az egyetem munkatársa készített el – értesült hétfőn az MTI Hírcentrum.

Milliók jutottak a grillcsirkeárushoz a kutatásért

Egy, a pesterzsébeti piacon grillcsirkét árusító vállalkozónak fizettek milliókat egy, a honvédségnél végzett szociológiai kutatásért a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem számára 2010 februárjában – értesült az MTI Hírcentrum.
Találatok: [86]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9   >  >>