Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Személyek:

Zsíros Géza highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [6]  Oldalak:   1

Megengedhető lazaság – JOGEGYSÉGI DÖNTÉS A HANYAG KEZELÉSRŐL

Pallag László privát csapattal folytatja az olajügyek feltárását

Pallag László (FKGP) volt olajbizottsági elnök szakértőkből, vámosokból, rendőrökből és civilekből álló, privát csapattal folytatja a megszűnt parlamenti testület által kezdett munkát - értesült a Magyar Hírlap. Ebben a hónapban várhatóan még nem fejeződik be a nyomozás az olajbizottsági koronatanú, Nógrádi Zsolt ügyében.

Pintér Sándor 5 millió forintra pereli Pallag Lászlót

Pintér Sándor belügyminiszter 5 millió forint nem vagyoni kártérítést kér keresetében, amelyet jó hírnév megsértése miatt nyújtott be Pallag László kisgazda képviselő, az olajügyeket vizsgáló parlamenti bizottság elnöke ellen jó hírnév megsértése miatt.

Pallag ismét olajat öntött a tűzre

Az Antall-kormány magasrangú politikusait, rendőreit, több vállalatot és az MSZP-t is bűnözőkkel való összejátszással vádolta az az ismertetlen kilétű tanú, akit az olajbizottság csütörtöki zárt ülésén hallgatott meg - legalábbis erről számolt be tegnap Pallag László, a testület kisgazdapárti elnöke.

Jogerősen elítélték Zsíros Gézát, a Békési Gabona Rt. egykori vezetőjét

A Legfelsőbb Bíróság (LB) szerdán kihirdetett felülvizsgálati döntésével jórészt helybenhagyta azt a jogerős ítéletet, amely hanyag kezelés miatt két év felfüggesztett szabadságvesztéssel sújtotta Zsíros Géza egykori kisgazda országgyűlési képviselőt a Békési Gabona Rt. vezetőjeként 1994-ben elkövetett cselekménye miatt.
Találatok: [6]  Oldalak:   1