Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

Zuglói Vagyonkezelő Rt. highlight_off

Kapcsolódó szervezetek:
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [27]  Oldalak:   1 2 3   >  >>

"Megrendezett beszélgetés" – Papcsák feljelentést tesz a hangfelvétel miatt

A zuglói önkormányzat szerint nem véletlenszerű, hanem megrendezett beszélgetés az, amelynek hangfelvétele a kerület polgármesterének lejáratására több portálra is felkerült, és a történtek mögött a felvételen beszélgető vállalkozó és az alpolgármester személyes indítékai állnak.

Titkos zuglói közvélemény-kutatás közpénzen

Közpénzből rendeltek közvélemény-kutatást Zuglóban. Ám erről sem előtte, sem utána nem tájékoztatták sem a képviselő-testületet, sem a lakosságot. A tavaly ősszel elkészült vizsgálat eredményét csak Papcsák Ferenc polgármester, illetve bizalmi köre ismeri.

Papcsák és a zuglói közpénzek – 2. Továbbra is tejel

A Papcsák Ferenc iránti legfelsőbb bizalom töretlennek tűnik, noha mind kerületi, mind országos szinten akadnak bajok polgármesteri ténykedésével. Miközben újabb feladataként mint a devizában eladósodottsággal foglalkozó országgyűlési bizottság vezetője számoltat el, Zuglóban továbbra sem tétlenkedik.

Papcsák exkerületében és Zuglóban is ugyanaz a cég nyert zsíros megbízást

Baktalórántháza városközpontját és Budapest XIV. kerületének régi épületeit ugyanaz a cég újíthatja fel - előbbi település a mostani zuglói polgármester, Papcsák Ferenc választókerülete volt korábban. A kerületben több korábbi szolgáltatóval indoklás nélkül mondták fel a szerződést.

Dupla fizetés járt Papcsákéknál az ügyvédnek

Papcsák Ferenc fideszes polgármesternél is többet, havi egymillió forintot keresett Zuglóban Mező István ügyvéd, akit párhuzamosan foglalkoztatott megbízási szerződéssel Zugló Önkormányzata és az utca túloldalán, 150 méterrel arrébb található önkormányzati tulajdonú Zuglói Vagyonkezelő Zrt. is - tudta meg a Népszava.

Vesztegetés: Zugló vezetőinek szerepét vizsgálja az ügyészség

Mivel a zuglói polgárok által a rendőrségre beadott feljelentés felveti a vezető beosztású, hivatalos személy által elkövetett vesztegetés gyanúját, ezért a Fővárosi Főügyészség vette át a nyomozás lefolytatását – közölte a hvg.hu-val Skoda Gabriella, a főügyészség szóvivője.

Tisztázatlan vagyongazdálkodás Zuglóban?

A zuglói képviselő-testület egyhangúlag elutasította Weinek Leonárd polgármesternek a Zuglói Vagyonkezelő átvilágítására tett javaslatát, így sem a közpénzen működő szervezet által bonyolított ingatlaneladásokról, sem a szerződéseiről nem lehet érdemi információhoz jutni.

Közpénzek tűntek el Zuglóban is?

Hűtlen kezelés alapos gyanúja miatt nyomoz a Budapesti Rendőr-főkapitányság a Zuglói Vagyonkezelő Zrt. működésével kapcsolatban, miután két feljelentés is érkezett hozzájuk. A XIV. kerületben egyéb gondok is akadnak: a képviselő-testület ugyanis nem fogadta el a 2010-es költségvetést, ami miatt többek között a közalkalmazottak, köztisztviselők bérének kifizetése csúszhat.
Találatok: [27]  Oldalak:   1 2 3   >  >>