Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Munkahelyi baleset eltusolása

2013 Május hónapban történt munkahelyi baleset eltusolása, balesetet szenvedett kolléga megvesztegetése a téma.
kmonitor • K-Monitor2013. június 3.

Mezőgazdasági Művelési Területek

Jelen levél nem igazán bejelentés inkább egy kérdés felvetése. Folytatok mezőgazdasági tevékenységet mellék jövedelemként és sokat járom a határt figyelem a környezetet.
kmonitor • K-Monitor2011. december 6.

Iskolai korrupció

Aktuálisnak nem mondanám a történetet, de jól mutatja, hogy milyen viszonyok uralkodnak Magyarországon.
kmonitor • 2011. augusztus 15.

Ez durva...

vajon ki fogja megnyerni ezt a potom 1,2 milliárdos MNV-s vagyonvédelmi szerződést, amire 10 napja van a kedves érdeklődőknek pályázni? Csak nem a Civil biztonsági rt…?
kmonitor • K-Monitor2011. március 2.

Gázszolgálatók, gázszerelők

Bevett gyakorlat a gázvezeték javítások, átalakítások esetén, hogy a különféle résztvevők, hatóságok korrupciós hálózatot alkotnak. Tervező: ha nem "ismerős" az adott helyen, tervét nem fogadják el a területileg illetékes hatóságok.
Thiering Péter • K-Monitor2011. január 7.

Bejelentés a Debrecent elkerülő úttal kapcsolatos anomáliákról

Bejelentés a Debrecent elkerülő úttal kapcsolatos anomáliákról: pl. kisajátítási összegegek ki nem fizetése, alul vagy túlbecsült zöldkár, áfa hiánya, lejárt környezetvédelmi engedély stb.

Ügyvédi visszaélés

Ügyvédi visszaélés, szándékos joghátrány okozás, számlaadási kötelezettség megszegése, jogtalan pénz visszatartás nagyobb összegről.
kmonitor • 2010. június 11.

Regisztrációs jegy és a Volán társaságok

A következő eseménynek az elmúlt héten voltam szem és fültanúja a Hajdú Volán zrt. járatán: Debrecenből utaztam Újfehértó irányába. Felszálláskor több nyugdíjas kérte a regisztrációs jegyet, ahogy azt március 1-től ugyebár kötelező is megtenniük.
Szücs László • 2010. március 16.

BKV

A tavaly nagy port kavart ruhatender a silány minőségű beszállított termékekkel. Úgy kellett bonyolítsuk az egészet, hogy az a cég nyerje meg, aki megígérte a 20% visszapörgetését. 5 éves szerződés, évi 500 millió Ft, tehát 2,5 milliárd 20%áról volt szó. Az nagyon sok pénz.
Találatok: [24]  Oldalak:   1 2 3   >  >>