Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Ügyvédi visszaélés

Tisztelt  Szerkesztők!Ügyvédi visszaélés, szándékos joghátrány okozás, számlaadási kötelezettség megszegése, jogtalan pénz visszatartás nagyobb összegről ezt mind az ügyvédünk elkövette bizonyítani is tudom, továbbá befolyásolt hogy fizessek neki a kirendelése mellé 300 ezer ft-ot közbe ugyanúgy felvette volna az államtól is a pénzt, mindenre bizonyítékom van és jelentettem is hivatalnál !!!!!! Kérem keressenek fel az oknyomozó újságírók is, mert nyilvánosságra szeretném hozni !!!


(Név és cím a szerkesztőségben)

Cikk hozzászólás
Biztonsági kód
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [2]  Oldalak:   1
1.
Burzuk Sándor
|
2011-07-29. péntek, 06:10
Várom az anyagot!
Szivesen foglalkozok az ilyen témákkal!
0.
Katalin
|
2010-11-15. hétfő, 20:15
Tisztelt Fórumozók !!
Feljelentést tettem,Dr. B. Virág 13 .kerületi hozzátartozóm ügyében általam megbízott budapesti ügyvédnővel szemben , mivel nem tett eleget számlaadási kötelezettségének , szándékos joghátrányt okozott ezzel ügyvédi visszaélést követett el és más bűncselekmény elkövetésére akart rábírni , befolyásolni ! Egyben ki is fizettem az ügyvédnőnek előre a munkadíjat 250.000 ft-ot , melyről nem adott számlát .
Meghatalmazott ügyvédként úgy akart eljárni , mintha kirendelt ügyvéd lenne pedig előre ki is fizettem a munkadíját és csak a tárgyalás előtt egyszer akart volna bemenni hozzá ,egy ideig utol sem tudtam érni Őt , később felhívtam telefonon nem tudott az ügy állásáról mondani semmit ennyi idő után sem , sőt még idegesen beszélt velem és rám nyomta a telefont !A másik ügyben , ahol kirendelték ott sem ment be hozzá előtte , hogy tájékoztassa mi várható a tárgyaláson ,ez kötelessége lett volna . A tárgyalási a szünetben ezt is megkérdeztük tőle miért nem tett azt mondta tegyen hozzátartozóm , de akkor Ő minek van ott ez is az ő kötelessége lett volna , így akkor minek veszi fel az államtól a pénzt , ugyanúgy kötelessége eljárni és mindent megtenni , mint egy meghatalmazottnak , annyi a különbség , hogy az állam fizeti . Ki-be vitette hozzátartozómat az őrrel és vele is ,velem is minősít-hetetlenül viselkedett idegesen , agresszíven csapkodott és ordítozott hozzátartozómmal és velem , ezt mindenki , aki ott volt a tárgyaláson tanúsítani tudja ,mert látták mindenkit ledöbbentett az ügyvédnő agresszív , indulatos viselkedése !Nem is értem , hogyan engedhet meg magának ilyet egy ügyvéd az Ügyfeleivel szemben ? ! Ráadásul mikor kértem számoljunk el szó nélkül ott hagyott és azóta sem tudom utolérni !Miután felmondtam az ügyvédnőnek és kértem számoljunk el megfenyegetett , azt mondta ez hogy visszavontam tőle a megbízást nagyon rossz lesz hozzátartozómnak keresztbe fog tenni a másodfokú ügyében és kirendelt ügyében is ! Hozzátartozóm másik ügyében kirendelték az ügyvédnőt , ezen üggyel kapcsolatosan külön pénzt akart tőlem kérni , közben Ő kirendelésben akart maradni és közben az államtól is ugyanúgy felvenni a pénzt , ezzel bűncselekmény elkövetésére akart rábírni . Irattanulmányozásra akart 300.000 Ft-ot elkérni és plusz még egy általa megnevezett összeget bv-be bemenetelenként , de a bíróság előtt maradt volna a kirendelés .Azért is nem lett ki fizetve az ügyvédnőnek a 300.000 ft , mert ugyanúgy kirendelt minőségbe akart maradni a bíróság előtt , viszont így hogy nem fizettem ki neki teljesen megváltozott goromba , agresszív lett rám nyomkodta a telefont !
Úgy gondolom mindezek nem ügyvédhez méltó magatartások és az ilyen ügyvédek miatt van bent sok ártatlan ember a börtönökben!A legszomorúbb , hogy a Kamarák is mind levédik az ilyen korrupt „ szabadon rabló ” ügyvédeket !! De minden fórumhoz fordulok ahová csak lehet , mert az ilyen „bűnöző ” ügyvédek, akik családoktól veszik el az utolsót a kisgyer-mekek szájából , úgy hogy közben nem tesznek semmit, azok nem maradhatnak ügyvédek !!
Tel: 06206289552
Találatok: [2]  Oldalak:   1