Megújítjuk a sajtóadatbázist. Mondd el, milyennek szeretnéd!
language

Büntetést kapott a Szerb Posta a levélszavazatok körüli titkolózás miatt

Megbírságolták a Szerb Posta közvállalat közérdekű adatokért felelős illetékesét, amiért az nem volt hajlandó a törvényben meghatározott módon és határidőre tájékoztatást adni a Szabad Magyar Szó megkeresésére, hogy kire ruházta át a Magyar Postától kapott, az április 3-ai magyarországi választásokkal kapcsolatos választási csomagok kézbesítésének feladatát - írja a vajdasági lap.

Mészárosék cége adja legdrágábban a gázt, az Energiahivatal szerint azonban ettől nem keres többet, mint mások

Az MVM kalkulátorán számolva az derül ki, hogy az Opus Tigáz és egy kis cég többet kér fogyasztóitól, mint a többi kilenc szolgáltató. A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal a hvg360-nak elmagyarázta, miért van ez így.

Három hónappal a választások után elárulta a szerb posta, hogy ki gyűjtötte be a vajdasági levélszavazatokat

A vajdasági Szabad Magyar Szó márciusban írta meg, hogy olvasóik szerint a Vajdasági Magyar Szövetség aktivistái gyűjtik be a magyarországi levélszavazatokat. Akkor erről a saját szemünkkel is meg akartunk győződni, videót is készítettünk a minimum aggályosnak mondható gyakorlatról.

Kilenc év börtönt kapott Nikola Gruevszki

Újabb börtönbüntetésre ítélték a Magyarországra szökött egykori macedón miniszterelnököt, Nikola Gruevszkit pénteken. Gruevszkit a szkopjei büntetőbíróság bűnösnek találta hatalommal való visszaélésben, mert 2011-ben elrendelte egy, a politikai riválisának tulajdonában lévő épületének lebontását. Ezt azzal indokolta, hogy annak nem volt rá építési engedélye.

Nyilvános lista készül Putyin oligarcháinak nyugaton elrejtett hatalmas vagyonáról

Március 9-én az orosz Szövetségi Tanács 146 tagja és újabb 14 orosz oligarcha és üzletember került az EU szankciós listájára, ezzel mostanra összesen 878 orosz személyt érint a korlátozás. A háború miatt két amerikai hátterű, nemzetközi újságírószervezet bejelentette: újult erővel tárja fel és külön listán teszi közzé Putyin holdudvarának több ezer milliárd dollár értékűre becsült, nyugaton elrejtett vagyonát.

Előkerült egy újabb ingatlan, amit az V. kerületi önkormányzat adott el Schadl Györgynek

Az V. kerületi önkormányzat korábban úgy nyilatkozott, hogy csak egy ingatlant adtak a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar vezetőjének. Most felbukkant egy újabb.
Találatok: [2637]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7   >  >>