Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
közbeszerzés [X]
Személyek:
Antal Zsolt [X]
Találatok: [35]  Oldalak:   1 2 3 4   >  >>

Személycseréket javasolnak a BKV-nak

Kommunikációs stílusvtáltást, őszinte beismerést, és személycseréket javasol az a szakértői anyag, amely a BKV használt buszok beszerzésére kiírt, 3,5 milliárdos tenderének vizsgálatához készült.

Meghiúsult tender: a főváros beszámoltatná a BKV vezérigazgatóját

A meghiúsult BKV-buszbeszerzési tender körülményeit vizsgáló felügyelőbizottsági (fb) jelentés megismerése után a Fővárosi Közgyűlés gazdasági bizottsága meg kívánja hallgatni ez ügyben Antal Attila vezérigazgatót – erről ellenzéki indítványra, egyhangú szavazással döntött kedden délután a testület.

BKV-gate: garázsmenet

A Heti Válasz múlt heti cikke után bedőlt a Budapesti Közlekedési Zrt. 4 milliárd forintos használtbusz-tendere, az egyedüliként pályázó Alfa Busz Kft. ugyanis visszavonta ajánlatát.

BKV: titkos vizsgálat

Titkosították a BKV felügyelőbizottságának a használtbusz- tenderrel kapcsolatban született döntéseit, egészen addig, amíg a pályázat az eredményhirdetéssel le nem zárul.

Nem beszél a kifogásolt tenderről a BKV

A BKV felügyelőbizottsága szerdán meghallgatta a cég vezérigazgatóját a használt buszok vásárlására kiírt tender ügyében. Bár a bizottság döntést hozott, részleteket csak a tender lezárásakor közölnek.

Szocialisták előtt magyarázkodott a BKV-vezér

A botrányos busztender is szóba került a fővárosi MSZP-frakció kedd esti ülésén, amelyre meghívták a BKV vezérigazgatóját is.

Botrány lett a busztenderből

A főpolgármester tisztán akar látni a BKV botrányossá vált, így meghiúsult busztendere ügyében, ezért a közlekedési cég felügyelőbizottságát bízta meg a „teljes igazság feltárásával”.

Zavaros a használtbusz-tender – rendkívüli ülés a BKV-nál

A BKV használtbusz-vásárlási tendere körüli zavaros információk tisztázására kéri a cég vezérigazgatóját Lakos Imre, a Fővárosi Közgyűlés városüzemeltetési bizottságának elnöke, aki ez ügyben jövő szerdára összehívta a testület rendkívüli ülését.

Alaposan kivizsgálják a busztendert

Elmarad szerdán a Fővárosi Közgyűlés városüzemeltetési bizottságának ülése, helyette a BKV felügyelőbizottsága (FEB) tart rendkívüli tanácskozást, hogy kivizsgálja a cég használt buszok beszerzésére kiírt pályázatát.
Találatok: [35]  Oldalak:   1 2 3 4   >  >>

Akták

BKV buszbeszerzés

BKV buszbeszerzés

A BKV által meghirdetett használtbusz-tender kapcsán először a Heti Válasz beszélt cikkében korrupcióról. A lap szerint a közbeszerzési eljárást kifejezetten egy pályázóra, az Alfa Busz Kft.-re...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI