Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
önkormányzat [X]
Intézmények:
Budapest Főváros Vagyonkezelő Központ Zrt. (BFVK) [X]
Találatok: [3]  Oldalak:   1

Áron alul adták el a Klotild-palotát

A szocialista Szaniszló Sándor szerint legalább 200-300 millióval kérhettek volna többet az ingatlanért. A világörökségi helyszínen kiemelt kormányzati beruházással, egy török tulajdonosi hátterű cég alakít ki luxusszállót.

Áron alul juthattak a teljes Klotild-palotához

Piaci ár alatt, 540 millió forintért szabadulhatott meg a fővárosi önkormányzat Budapest egyik legértékesebb ingatlanától, az Erzsébet híd pesti lábánál lévő déli Klotild-palotában lévő csaknem ezer négyzetméteres helyiségétől – derült ki a kormánypárti többségű Fővárosi Közgyűlés mai ülésére beterjesztett főjegyzői előterjesztés nyomán.

Mészáros Lőrinc cége építkezik a kivágott Gellért-hegyi erdő helyén

Láncfűrészek és aprítógépek zaja törte meg tegnap a csöndet a Gellért-hegyen. A Citadella melletti parkolótól a turisták kedvenc panorámáját adó kilátón át a Szirtes útig hallatszott, ahogy a Bérc utca 6/b szám alatt irtják az erdőt. Ezt a telket vette meg alacsonynak tűnő áron a Fővárosi Önkormányzattól az alföldi közbeszerzéseken igen sikeres – korábban a Közgéppel is együtt dolgozó – Tief Terra Építőipari Kft, mely a felcsúti polgármester tulajdonában álló Mészáros és Mészáros Kft-t bízta meg egy luxusvilla építésével.
Találatok: [3]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI