Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
önkormányzat [X]
Intézmények:
Cemi Kft. [X]
Találatok: [9]  Oldalak:   1

Így működött a Hagyó-henger – ezt látták belülről az érintettek

Havonta kellett találkoznia Hagyó Miklóssal az FKF Zrt. volt vezérigazgatójának, és „nem volt tanácsos” ellentmondania az akkori főpolgármester-helyettesnek. Bielek Péternek a hvg.hu birtokába került tanúvallomásából kiderül: Hagyó Miklós és Mesterházy Ernő rendszeresen megmondta a cégvezetőnek, hogy a közbeszerzéseken kinek kell nyernie.

A városházi polip

A közelgő helyi választások ismét a Fővárosi Önkormányzathoz tartozó cégek elmúlt négy évének közpénz-dézsmálási ügyeire terelik a közfigyelmet. Magánbeszélgetések, informális kapcsolatok révén kapták a politikai utasításokat a félelemben tartott és megfelelni vágyó cégvezetők, hivatalnokok.

Kitálalt a Hagyóhoz kötött tanácsadó cég

Kifakadt a BKV-s és FKF-es szerződései miatt hírbe hozott CEMI Kft. ügyvezetője és értetlenségét fejezte ki annak kapcsán, hogy versenytársai kevesebb támadást kaptak a sajtótól.

Hagyó perel az FKF-es vádak miatt

Hagyó Miklós Bielek Péter FKF Zrt. vezérigazgató tanúvallomása kapcsán tesz jogi lépéseket.

FKF-botrány: hamarosan megkezdődnek a kihallgatások

A rendőrség akkor is megindította volna a nyomozást a Fővárosi Közterület-fenntartó (FKF) Zrt.-nél, ha a hírTV nem hozza nyilvánosságra a vállalat gyanús ügyeit.

BKV-vizsgálat: nulla felelősség

Tóthfalusi György volt igazgatósági elnök és a fővárosi közlekedési tanácsnoki posztról nemrég lemondott Lakos Imre meghallgatásával folytatta munkáját a BKV-nál történt szabálytalanságok kivizsgálására alakult bizottság.
Találatok: [9]  Oldalak:   1

Akták

BKV-ügyek

BKV-ügyek

A „BKV-ügy” a 2009 nyarán kirobbant, a BKV túlzott végkielégítési, valamint a korábbi, a cég számára állítólagosan aránytalanul hátrányos szerződéskötések körüli botránysorozat, mely...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI