Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
önkormányzat [X]
Intézmények:
Csepel SC Alapítvány [X]
Találatok: [7]  Oldalak:   1

A Fidesz új slágere: Csepel, vezesd a harcot, de közpénzből

„Vörös Csepel – Gyilkosság, visszaélések, mutyivilág a XXI. kerületben” - ezzel a címmel adott ki könyvet Csepel fideszes irányítású önkormányzata karácsony tájékán. Ebben a városrész saját nevének lejáratását is vállalva sározza be a jelenlegi vezetés az előzőt.

Milliárdok temetője lett a szoci kerület

Ábel Attila, a kerület fideszes alpolgármestere elképesztő történeteket gyűjtött kötetbe, de azt is elárulta: lenne még miről írni. A kiadványt, melyet nemsokára a könyvesboltokban is meg lehet majd vásárolni, minden csepeli háztartásba el kívánják juttatni.

Eltűnt milliók – Rájátszás (videó)

Sikkasztás és hűtlen kezelés gyanújával tett feljelentést szerdán a legfőbb ügyésznél Csepel fideszes polgármestere a Csepel SC Alapítvány ügyében.

Rozsdatemető a Csepel-szigeten

Sikkasztás és hűtlen kezelés gyanújával tett feljelentést Németh Szilárd országgyűlési képviselő, Csepel polgármestere a Csepel SC Alapítvány titkosított szerződései kapcsán.

Feljelentés Csepel eltűnt milliárdjai miatt

Büntetőfeljelentést tesz a Csepel SC Alapítvány bűncselekménygyanús ügyeiben a kerület polgármestere. Az ügy részleteit szerdán hozzák nyilvánosságra.

Ügyészségen a Csepel SC Alapítvány

Átfogó ügyészi vizsgálatot kezdeményez a Csepel SC Alapítványnál Németh Szilárd, Csepel fideszes polgármestere, mert szerinte nem a céljának megfelelően működik a kerület sportjáért felelős szervezet.
Találatok: [7]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI