Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
önkormányzat [X]
Intézmények:
Csepeli Vagyonkezelő Zrt. [X]
Találatok: [17]  Oldalak:   1 2   >  >>

Pozíciókkal kényezteti ellenzékét a fővárosi Fidesz

A harcias politikai nyilatkozatokat némileg árnyalja a tény, hogy tucatnyi ellenzéki politikus kapott pozíciót a fővárosi önkormányzat különböző cégeiben. A kinevezéseket a főpolgármester terjesztette elő, és a kormánypárti többségű közgyűlés hagyta jóvá.

Nem beszélnek a csepeli szocialisták

Június 17-én, éppen hat hete hozták nyilvánosságra azt a jogerős bírósági ítéletet, mely szerint Szenteczky János, a csepeli MSZP frakcióvezetője a Csevak Zrt. vezérigazgatójaként közpénzből fizette ki magánügyvédeit.

Már megint egy újabb vád a csepeli szocialista ellen

Június végén nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés miatt vádat emeltek Szenteczky János, a csepeli MSZP elnöke, önkormányzati képviselő ellen, mert az ügyészség szerint az egyik csepeli sportegyesületnek évekig díjazás nélkül adta használatba a csepeli önkormányzat egyik ingatlanát.

Vagyonzárat kért a meggyanúsított MSZP-s képviselők ellen Csepel

A csepeli önkormányzat kezdeményezte, hogy rendeljék el a helyi MSZP-frakció meggyanúsított tagjai magánvagyonának zár alá vételét - közölte Németh Szilárd, a XXI. kerület polgármestere (Fidesz-KDNP) szerdán az MTI-vel.

Szocialista képviselők magánvagyonának zárolását kérte a fideszes önkormányzat

Magánvagyonuk zár alá vételének elrendelését kérte az önkormányzat az ötfős csepeli MSZP-frakció eddig meggyanúsított tagjai ellen - tudatta a Népszabadsággal a csepeli önkormányzat fideszes polgármestere, Németh Szilárd.

Hűtlen kezeléssel gyanúsítják a csepeli MSZP vezetőjét

Jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezeléssel gyanúsítja a rendőrség Szenteczky Jánost, Csepel önkormányzati képviselőjét, a MSZP kerületi elnökét - írja rendőrségi forrásra hivatkozva a csepel.info.

Újabb százmilliók az MSZP-s mocsárból

A gyanú szerint egy MSZP-s vezetésű önkormányzati vagyonkezelő és a párthoz közel álló cégek magasan a piaci ár felett kiszámlázott, a gyanú szerint fiktív munkavégzéssel okoztak nagyjából 800 millió forintos kárt az államkasszának, derül ki a Csepel.info beszámolójából.

A Fidesz új slágere: Csepel, vezesd a harcot, de közpénzből

„Vörös Csepel – Gyilkosság, visszaélések, mutyivilág a XXI. kerületben” - ezzel a címmel adott ki könyvet Csepel fideszes irányítású önkormányzata karácsony tájékán. Ebben a városrész saját nevének lejáratását is vállalva sározza be a jelenlegi vezetés az előzőt.

Túlzott vagyonkezelői kifizetések nyomában Csepelen

Büntetőfeljelentés megtételét javasolja a csepeli önkormányzat lakásbotrány és más, esetleges visszaélésekkel kivizsgálására hivatott ad hoc bizottsága, miután belső vizsgálatok szerint felmerül a gyanú, hogy az előző vezetés idején különböző munkák után jóval többet fizetett ki a Csepeli Vagyonkezelő (Csevak) Zrt.

Lakásmaffia működtetésével gyanúsítja az MSZP-t a csepeli Fidesz-KDNP

A csepeli Fidesz-KDNP-frakció szerint az MSZP vezetőinek távozniuk kellene, mert kiderült, "lakásmaffiát tartottak fenn" a kerületben - írta hétfőn a Csepel.info.
Találatok: [17]  Oldalak:   1 2   >  >>
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI