Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
önkormányzat [X]
Személyek:
Csipak Péter [X]
Találatok: [15]  Oldalak:   1 2   >  >>

Meglehet a Csipak-ügy első valódi felelőse

Három évvel az ügyet kirobbantó cikkünk és másfél évvel a nyomozás lezárása után fordulat történt az ismert ingatlanvállalkozó, Csipak Péter eddig lassan folydogáló bűnügyében: a Nemzeti Nyomozó Iroda már hivatali visszaélés miatt is nyomoz.

Egyetlen hivatalnok hülyítette évekig a II. kerületet

Egyetlen hivatalnok felelős a második kerületben azért, hogy három éven keresztül senkinek nem tűnt fel: Csipak Péter illegális helyre, részben az erdőbe építette a házát - derül ki az önkormányzat Indexnek küldött leveléből. Ezzel a második kerület lényegében megerősítette korábbi nyilatkozatát, noha közben jelentős fordulat állt be az ügyben.

Nem lesz szivar alakú szálloda a belvárosban

A pesti belvárosi Bécsi utca teljes páros oldalának, öt épületnek a lebontásával tervezett, tavaly kérelmezett "Új városközpont" fantázianevű üzlet-iroda-szálloda komplexumra Csipak Péter ingatlanfejlesztő beruházó cége visszavonta az engedélyezési kérelmét.

Mégsem kell lebontani a Csipak-villát?

Bár a második kerület sosem látott szigorúságú határozatot hozott sok kisvállalkozó és telektulajdonos igazságérzetét simogatva ezzel, mégsem biztos, hogy le kell bontani Csipak Péter egy milliárd forint értékűre becsült, 1800 négyzetméter alapterületű luxusvilláját – tudta meg a Blikk.

Le kell bontani a Csipak-villát

Csipak Péternek le kell bontania magánházát, amelyet részben a Budai Parkerdő területére épített, tudtuk meg önkormányzati forrásokból.

A Csipak-villa tervezőjét is megbüntethetik

Több súlyos hibát is vétett Csipak Péter illegálisan épített magánházának tervezője, állapította meg a Budapesti Építészeti Kamara (BÉK).

Bontásra kötelezték Csipak Pétert

A budai luxusvillájának egy részét a tájvédelmi körzetbe építő ingatlanvállalkozót az erdészeti hatóság az erdő eredeti állapotának helyreállítására kötelezte.

Izraeli pénzmosásra gyanakszik a Jobbik

Felszólítja a Jobbik Orbán Viktor miniszterelnököt, „hasson oda” Rogán Antal V. kerületi polgármesternél és Csipak Péternél, a beruházó cég vezetőjénél, hogy függesszék fel a Zeppelin projekt néven ismertté vált Bécsi utcai beruházást.

Rogánék falaznak a Bécsi utcát bontó oligarchának

Tovább folyik a tiltakozás a budapesti belvárosban tervezett épületbontások ellen. Szerdán közös sajtótájékoztatón tiltakoztak civil szakemberek az V. kerületi Bécsi utcába tervezett Új Városközpont, közismert nevén „léghajóhotel”- beruházás miatt benyújtott bontási kérelmek ellen.
Találatok: [15]  Oldalak:   1 2   >  >>

Akták

Új városközpont

Új városközpont

Zeppelin-hotelként illetve "Új városközpontként" vált ismertté az a Csipak Péter nevéhez köződő beruházási terv, amelynek során szállodát, boltokat, mélygarázst és irodákat hoznának létre...
Csipak-villa

Csipak-villa

2011 januárjában számolt be arról az index.hu portál, hogy a belvárosban milliárdos ingatlanfejlesztéseket bonyolító Csipak Péter vállalkozó újonnan épített cirbolya utcai, óriási területű lakóháza...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI