Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
önkormányzat [X]
Személyek:
Derce Tamás [X]
Találatok: [11]  Oldalak:   1 2   >  >>

Gyurcsány szóvivője is kényelmes posztot kapott Tarlóséktól

Megszereztük a fővárosi cégek igazgatóságainak és felügyelőbizottságának új névsorát: álláshalmozó fideszesek, kerületi sajtóreferensek és ismert ellenzékiek is díjazással járó pozícióhoz jutottak. Mások mellett Gréczy Zsolt, Kerék-Bárczy Szabolcs, Gulyás Gergely, Kocsis Máté is a listán. Igaz, utóbbi két politikus ezért nem vesz fel pénzt. A döntéseket zárt ülésen hozta meg a közgyűlés decemberben.

"Nem érdekel, hogy hisztiznek" - videóriport Derce Tamás életműdíjáról

Derce Tamás, Újpest korábbi polgármestere megkapta azt az életműdíjat, amellyel havi 350 ezer forintot kap ezentúl a jelenleg Fidesz-vezette önkormányzattól.

Derce: Valamit letettem Újpest asztalára

Élete végéig jár majd a pénz Derce Tamásnak, a korábbi újpesti polgármesternek, ha a volt kerületének képviselői kedd délután megszavazzák számára a Semsey Aladár Díjat. A 2010-ben leköszönő és a jelenlegi polgármestert támogató Derce állítja, megérdemli a díjat, a pénzt azonban nem veszi fel, hanem egy alapítványnak utalja. Visszautasítja az alku vádját és elege van a politikából.

Wintermantel: Az újpestiek elvárása volt Derce kitüntetése

Derce Tamás életműdíjjal való kitüntetése a kerület kiemelkedő személyiségei javaslatára született elhatározása a mostani vezetésnek, mondta el Wintermantel Zsolt.

Újabb botrányos Wintermantel-ügy: közpénzből politikai hála?

A Wintermantel Zsoltot támogató, Dercéhez köthető Újpestért Egyesület vezetője Dr. Kató Balázs 2014. decemberéig havi 600 ezer plusz ÁFA megbízási díjat és költségtérítést kaphat az Újpesti Önkormányzattól - derül ki a szocialisták szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményéből. A szerződést az önkormányzati választás előtt írták alá. Így Kató négy év alatt majdnem 40 millió forinthoz jut.

Újpest polgármestere szerint megérdemelten kapott életműdíjat Derce Tamás

Wintermantel Zsolt, Újpest polgármestere szerint a kerület kiemelkedő személyiségei együttesen javasolták, hogy életműdíjjal tüntessék ki Derce Tamás volt polgármestert.

Megszavazták Derce Tamás örök járadékát Újpesten

Csütörtök esti ülésén az újpesti önkormányzat megszavazta Derce Tamás korábbi polgármester életműdíját, ami azzal jár, hopgy élete végéig havi 350 ezer forintot kap. Az ötlet a fideszes Wintermantel Zsolté volt, de még a KDNP budapesti elnöksége is tiltakozott ellene.

A KDNP elítéli Derce életjáradékos díját

A fővárosi kereszténydemokraták szerint a polgárokban joggal merül fel a gyanú, hogy az újpesti fideszes polgármester által előterjesztett havi 350 ezer forintos járadék valamilyen titkos politikai háttéralku eredménye.

Jól helyezkedett a volt polgármester: élete végéig szép fizetést kap

Derce Tamás életműdíjra cserélte újpesti polgármesteri székét állítja az MSZP fővárosi frakciója. A díjjal élete végéig havi 350 ezer forint jár, emellé kapott egy felügyelőbizottsági tagságot 160 ezerért.

Kiegyezett a Fidesszel, élete végéig fizetést kap

Derce Tamást élete végéig kaphatja az újpesti polgármester fizetésének hatvanöt százalékát. A Fidesz vezette önkormányzat olyan életműdíjat alapít, amit a kiírás szerint legalább egy évtizedig másnak nem lehet odaítélni.
Találatok: [11]  Oldalak:   1 2   >  >>

Akták

Derce életjáradéka

Derce életjáradéka

A 2010-es önkormányzati választásokat követően a Wintermantel Zsolt vezette friss újpesti önkormányzat Semsey Aladár Újpesti Életműdíjat hozott létre.
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI