Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
önkormányzat [X]
Intézmények:
Ennet Ingatlanfejlesztő Kft. [X]
Találatok: [21]  Oldalak:   1 2 3   >  >>

Folytatják a Verók-pert ősszel

Még nincs gyanúsítottja a VI. kerületi megbízási szerződések ügyében hűtlen kezelés gyanújával folytatott nyomozásnak – közölte megkeresésünkre a BRFK. A már váddá érett, Andrássy út 47. alatti palota ár alatti eladása ügyében folyó büntetőeljárás szeptember 12-én folytatódik a Fővárosi Törvényszéken.

Verók-per: egymást cáfoló tanúk

A jegyző csak az Andrássy úti palota bérlőit féltette, amikor törvényesnek találta azt, amit az ügyészség törvénytelennek

Nem szignált a lakásosztály vezetője

Az Andrássy úti palota eladásakor az apparátus vezetői tájékoztatták aggályaikról Fürstöt, ám a "vagyonőr" ezzel nem törődött

Folytatódik Verók Istvánék büntetőpere

Ma folytatódik a Fővárosi Törvényszéken Verók István volt VI. kerületi szocialista polgármester és MSZP-s, illetve SZDSZ-es képviselőtársainak büntetőpere.

Szerepcsere a Verók-ügyben

Sajátos fordulat történt tegnap a Fővárosi Törvényszéken a hűtlen kezeléssel vádolt Verók István és társai ügyében folyó büntetőperben.

Verókék pere: ellentétes nyilatkozatok

Egy szocialista és egy szabad demokrata önkormányzati képviselő is vallomást tett hétfőn a Fővárosi Bíróságon a Verók István és társai ügyében hűtlen kezelés vádjával folyó büntetőperben. Tóth György (MSZP) hetedrendű vádlott határozottan azt állította, hogy azon az ominózus testületi ülésen, 2004 júniusában, amelyen az Andrássy út 47. alatti palota eladásáról döntöttek, nem hangzott el más ajánlat, mint az Ennet Kft.-é.

Verók István: Nem úri huncutság volt

Politikai cirkuszról, a hazai igazságszolgáltatásban mérföldkőnek számító kollektív büntetésről beszélt a Fővárosi Bíróságon tegnap kezdődött büntetőperben Verók István volt VI. kerületi szocialista polgármester, akit tizenkét képviselőtársával társtettesként elkövetett hűtlen kezeléssel vádolnak.

Börtönt kér a főügyész Verókékra

Börtönbüntetést kér az ügyészség Verók István volt terézvárosi szocialista polgármesterre és tizenkét egykori MSZP-s és SZDSZ-es önkormányzati képviselőre a decemberben kezdődő büntetőügyben.

Vádat emeltek Verók Istvánék ellen

Különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntette miatt a Fővárosi Főügyészség (FF) vádat emelt Verók István volt terézvárosi szocialista polgármester és tizenkét egykori MSZP-s és SZDSZ-es képviselőtársa, valamint Varga Tamás korábbi aljegyző ellen az Andrássy út 47. alatti ingatlan áron aluli eladása miatt.
Találatok: [21]  Oldalak:   1 2 3   >  >>

Akták

Belvárosi ingatlanpanama (VI.-VII. kerület)

Belvárosi ingatlanpanama (VI.-VII. kerület)

A főváros VII. kerületének önkormányzata 2003-ban és 2004-ben értékesített tisztázatlan körülmények között nyolc Belső-Erzsébetvárosban található, önkormányzati tulajdonban lévő ingatlant....
Pátyi golffalu

Pátyi golffalu

Páty önkormányzata 2002-ben engedélyezte a belga tulajdonú Jabinor Ingatlanberuházó Kft.-nek, hogy golfpályája épüljön a Telkivel határos 120 hektáros területen, 10 milliárd forintos beruházás...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI