Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
önkormányzat [X]
Intézmények:
Expo Center (Pécs) [X]
Találatok: [8]  Oldalak:   1

Ügyészség: Nincs Expo Center-ügy

Az ügyészség szerint nem történt bűncselekmény a pécsi Expo Center ügyében, ezért elutasította a pécsi önkormányzat panaszát, a nyomozás megszüntetése kapcsán.

Pécs: újabb 400 millió az Expo-centerre

A pécsi önkormányzatnak – kamatokkal együtt – mintegy 400 millió forintot kell fizetnie a 2006-ban átadott Pécsi Expo-center generálkivitelezőjének, a fővárosi Kipszer Zrt.-nek.

Közkinccsé kell tenni az igazi kuplerájokat

Miért kell tíz éven át évi 400 millió forintot törleszteni egy használhatatlan, jó esetben is csak veszteségesen üzemeltethető beruházás után, amely a közgyűlés felhatalmazása nélkül valósult meg még Toller László polgármestersége idején?

Rászállott a Páva pécsi elődjei szerződéseire

Feljelentést tett a pécsi önkormányzat ismeretlen tettes ellen a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányságon, mivel a város vezetői úgy látják, hogy a 2006-ban átadott Pécsi Expo Center beruházása során számos, bűncselekményre utaló szabálytalanság történt.

Büntetőfeljelentést tesz Páva az elhibázott beruházás miatt

A többmilliárdos elhibázott beruházás kapcsán ismeretlen tettesekkel szemben vesztegetés, számvitel rendjének megsértése, csalás, hűtlen és hanyag kezelés gyanúja merült fel – jelentette ki Pécs polgármestere sajtótájékoztatón kedden.
Találatok: [8]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI