Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
önkormányzat [X]
Intézmények:
Független Kisgazdapárt (FKgP) [X]
Találatok: [7]  Oldalak:   1

Kisdér polgármestere tagadja a vádakat

Hazug rágalomnak nevezte a Baranya megyei Kisdér polgármestere azt a feljelentést, melynek nyomán rendőrségi vizsgálat indult annak kiderítésére, hogy a község valóban igényelt-e, illetve kapott-e állami támogatást nem létező szociális otthona számára.

Százmilliók törvénytelen szétosztogatásával gyanúsítható Torgyánék Kht-ja

Az Agrárinnovációs Kht. aTV2 riportja szerint soha meg nem valósult beruházásokra, nyilvánvalóan értelmetlen tanulmányokra adott milliókat, jórészt a vezetők ismerőseinek és kisgazda kádereknek A közpénzeket elosztó közhasznú társaság Torgyán József kisgazda elnök minisztersége alatt alakult a Földművelésügyi Minisztériumban, vezetője Szabadi Béla államtitkár volt.

Másutt is érdeklődött Székely

Nemcsak az emődi közműberuházást próbálta befolyásolni Székely Zoltán, a megvesztegetéssel gyanúsított volt kisgazda képviselő.

Font Sándor: létezik a titokzatos Székely-kazetta

Elismerte Font Sándor MDF-es képviselő: létezik olyan hangfelvétel, amely bizonyítja, hogy Székely Zoltán, a vesztegetési pénz elfogadásán ért képviselő - akit az eset után kizártak az FKGP-ből - törvénytelen tárgyalásokat folytatott. Bánk Attila, a kisgazdák frakcióvezetője szerint pártja ellen politikai támadássorozat zajlik.

Tiltott bevételek a szocialistáknál

Az MSZP könyvelésében 1998-ban sem a bevételek, sem a kiadások összege nem a tényleges állapotot mutatta, a párt megsértette a valódiság alapelvét - áll az Állami Számvevőszék jelentésében.
Találatok: [7]  Oldalak:   1

Akták

Kamupártok kampányfinanszírozása

Kamupártok kampányfinanszírozása

2013. június 10-én fogadta el az Országgyűlés azt az új, a 2014-es országos választásokra szabott kampányfinanszírozási szabályozást, amellyel kapcsolatban az ellenzék és a civilek kezdettől fogva...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI