Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
önkormányzat [X]
Személyek:
Golcsa József [X]
Találatok: [6]  Oldalak:   1

Felmentették Hunvald György volt sofőrjét

Bűncselekmény hiányában nyomozást megszüntető határozatot hozott az V. kerületi rendőrkapitányság Hunvald György egykori gépkocsivezetője, Golcsa József ügyében.

Húszezreskötegek a csomagtartóban

Újabb érdekes részletekre derült fény Hunvald György pénzügyeiről tegnap a Fővárosi Bíróságon az erzsébetvárosi ingatlanpanama kapcsán, az egykori szocialista polgármester sofőrjének vallomásából, aki többször látta, hogyan osztogatta főnöke a milliókat.

Hunvald-Peugeot: 81 nap alatt a Föld körül

Hunvald György egykori MSZP -s erzsébetvárosi polgármester sofőrjét 2009 augusztusában elbocsátották az önkormányzattól, és feljelentést is tettek ellene, hogy csalt a kilométerórával. Valójában – állította Golcsa József lapunknak – elbocsátása hátterében az állt, hogy terhelő vallomást tett Hunvald Györgyre, és vallomását nem volt hajlandó kihozni az ügyészségről. Ekkor üzente Hunvald a börtönből: „A Józsiban már nem szabad megbízni.” A polgármesteri autó órájával valóban mesterkedhetett valaki – bár aligha az egykori gépkocsivezető.

Hunvald mosolyországa

Újabb és újabb támadások érik a VII. kerületi önkormányzat részéről Golcsa Józsefet, Hunvald György polgármester nemrégiben elbocsátott sofőrjét.

Hunvald György a börtönből üzente: „A Józsiban már nem szabad megbízni”

Golcsa József hat évig volt Hunvald György szocialista polgármester gépkocsivezetője a VII. kerületi önkormányzatnál. Főnöke februárban került előzetes letartóztatásba, bűnszervezetben elkövetett ingatlancsalásokkal gyanúsítják.
Találatok: [6]  Oldalak:   1

Akták

Belvárosi ingatlanpanama (VI.-VII. kerület)

Belvárosi ingatlanpanama (VI.-VII. kerület)

A főváros VII. kerületének önkormányzata 2003-ban és 2004-ben értékesített tisztázatlan körülmények között nyolc Belső-Erzsébetvárosban található, önkormányzati tulajdonban lévő ingatlant....
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI