Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
önkormányzat [X]
Intézmények:
Grupo Milton Zrt. [X]
Találatok: [38]  Oldalak:   1 2 3 4   >  >>

Más földjéből csinált bombaüzletet a tárnoki alpolgármester

Jókor volt jó helyen, és főleg jó információk birtokában – így kaszálhatott 50 millió feletti összeget Tárnok alpolgármestere és egy megbízott ingatlanközvetítő azzal, hogy alpolgármesterként a helyi mezőgazdasági földek eladására ajánlotta fel szolgálatait a tulajdonosoknak, egy ipari park létrehozásának tervével. Az ügylet nem jött létre, a bíróság mégis úgy döntött, hogy Radics Ernő igénye jogos, így a földtulajdonosok kénytelenek voltak fizetni.

Hogyan lett egy 76 éves nyugdíjasé a Magasház?

Több száz milliós üzlet állhat a pécsi Magasház október elején történt eladása mögött. A város szégyenfoltjának tartott épület legújabb tulajdonosa egy hetvenhat éves asszony, akinek színre lépésével azonban csak egy újabb csavart kapott egy már amúgy is hosszú és szomorú történet.

Duna Bár: Mervóék a Kopaszi-gáton

Vendéglátó-ipari céget alapított a meghiúsult pátyi lakópark-beruházást, illetve a szintén kudarcba fulladt sávolyi Balatonring-projektet tervező, Kovács Bence János nevéhez köthető Grupo Milton cégcsoportban vezető posztokat betöltő Mervó József.

Kormányszóvivő: "finoman szólva is inkorrekt a Hírszerző eljárása"

A kormányszóvivőt a médiatörvényről, öncenzúráról, és arról is kérdeztük, meddig marad a parlamentben a "forradalmi törvényhozás", és mi a helyzet a székesfehérvári Grupo-teleküggyel.

Cser-Palkovics "a szocialista többségben" - a Grupo Milton is cáfolja Navracsicsot

Nem a székesfehérvári önkormányzat, hanem magánszemély tulajdonosok adták el az Alsóvárosi rét nevű területet Kovács Bence Jánosnak - áll a Grupo Milton közleményében.

A Grupo Milton spanyol módszere

Tavaly decemberi napirend előtti felszólalásában a Sukoró-ügyhöz hasonlította a Grupo Milton „ujpátyi megapláza" néven emlegetett beruházásának tervét Gulyás Dénes fideszes országgyűlési képviselő - aztán megfenyegették és elhallgatott.

"Navracsics hazudik és újságírókat fenyeget"

Navracsics Tibor egy hete nem képes előállni azokkal a dokumentumokkal, melyek alátámasztanák állításait a Grupo Miltonnak kedvező telekátminősítésről, ehelyett hazugsággal vádolja az LMP képviselőjét és újságírókat fenyeget – áll a Lehet Más a Politika szerda esti közleményében.

Ki kaszál nagyot a székesfehérvári réten?

Gáláns ajándékkal lepte meg a fideszes irányítású székesfehérvári önkormányzat a Grupo Milton csoportot azzal, hogy a város belterületbe vonta a cég 121 hektáros mezőgazdasági területét.

Hazugságspirálban a Fidesz Grupo Milton-ügyben

Az LMP-s Scheiring Gábort agyagba döngölő hétfői parlamenti riposztjában Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes egyebek mellett abban sem mondott igazat, hogy a szocialisták adták volna el az Alsóvárosi rét nevű, 121 hektáros területet a Grupo Miltonnak.

Kifogásolt MSZP-s szerződéseket véd a fideszes polgármester

Szabálytalannak és az önkormányzat számára hátrányosnak tartja az Állami Számvevőszék azokat az 5,24 milliárd forint értékű szerződéseket, amelyeket Pécs előző, MSZP-s vezetése kötött a sávolyi motorpálya miatt ismertté vált Grupo Milton csoporttal.
Találatok: [38]  Oldalak:   1 2 3 4   >  >>

Akták

Pátyi golffalu

Pátyi golffalu

Páty önkormányzata 2002-ben engedélyezte a belga tulajdonú Jabinor Ingatlanberuházó Kft.-nek, hogy golfpályája épüljön a Telkivel határos 120 hektáros területen, 10 milliárd forintos beruházás...
Kormányzati negyed

Kormányzati negyed

2006 decemberében döntött a kabinet a kormányzati negyed megépítéséről, az építkezés helyének pedig a Nyugati Pályaudvar mögötti területet jelölték ki. A Fidesz 2007-ben a Legfőbb Ügyészséghez...
Kopaszi-gát

Kopaszi-gát

A szocialista vezetésű XI. kerületi önkormányzat – 1%-os tulajdoni részesedést megtartva – kö­­­zel másfélmilliárd forintért adta el 2006-ban a Kopaszi-gát és a Lágymányosi-öböl fej­lesz­té­sére...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI