Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
önkormányzat [X]
Személyek:
Havas Szófia [X]
Találatok: [7]  Oldalak:   1

Százezrek a semmiért Havas Szófiának?

Havi 600 ezer forintért vezényelte le 2007-ben az Országos Gyógyintézeti Központ (OGYK) megszüntetését és az intézmény vagyonának hasznosítását miniszteri megbízottként Havas Szófia.

Kocsis: Éles hangon jeleztem Demszkynek

A fővárosi közgyűlésen az ellenzék a felelősségről és a felújított kocsik leselejtezéséről vitatkozott.Tarlós Istvánnál Havas Szófia (MSZP) felszólalása után szakadt el a cérna, és azt mondta a képviselőnőnek, hogy ha tovább hepciáskodnak előhúznak egy bizonyos jegyzőkönyvet.

A nagy semmire fizettek Demszkyék

Nyom nélküli, sokmilliós tanácsadások és más visszaélések miatt tett feljelentést az ÁSZ

Újabb furcsaságokra bukkantak a Demszky-érából

Szerzője szerint az internetről másolhatták ki azt a város-rehabilitációs tanulmányát, amit egy ismeretlen tanácsadó három évvel később több mint egymillió forintért adott be a Demszky Gábor vezette fővárosi önkormányzatnak.

Furcsa dolgozatokat, gyanús szerződéseket ástak elő a Demszky-Hagyó korszakból

Hagyó Miklós munkatársainak megbízásait és több más szerződést is gyanúsnak talált az az állami számvevőszéki ellenőrzés, amely a fővárosi önkormányzat előző vezetésének utolsó időszakát vizsgálta. Az [origo] áttanulmányozta a teljes jelentést.

Öt volt városházi vezetőt jelentett fel az ÁSZ

Büntetőfeljelentést tett az Állami Számvevőszék a fővárosi önkormányzatnál talált hiányosságok és szabálytalanságok miatt. A számvevőszék öt felelős városházi vezetőt talált, ám nincs közöttük Mesterházy Ernő, Demszky Gábor bizalmasa, ahogy azt korábban állította az Index.

Milliókat fizetett a főváros szóbeli tanácsadásért

Még a hiányos belső ellenőrzés se működött a főpolgármesteri hivatalban 2009 és 2010-ben - állapította meg az Állami Számvevőszék. A fővárosi önkormányzatnál feltárt szabálytalanságok miatt büntetőfeljelentést tett a hivatal.
Találatok: [7]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI