Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
önkormányzat [X]
Személyek:
Horváth Klára [X]
Találatok: [24]  Oldalak:   1 2 3   >  >>

Pert vesztett Budai Gyula

Az elszámoltatási kormánybiztos megsértette a bábolnai MSZP-s polgármester jó hírnév védelméhez fűződő személyiségi jogait.

"Klári már eladta a spanyoloknak" - tovább gyűrűzik a földspekulációs botrány

Korrupciógyanú lengi körül a Bábolna Zrt. volt földjeinek privatizációját. Felmerült, hogy az államot jelentős kár érte, továbbá, hogy a vevők jó kapcsolatokat ápolnak befolyással bíró politikai körökkel.

Bábolna iránt érdeklődnek a sukorói befektetők?

Pályázaton értékesíti mintegy 65 hektáros területét vagy a tulajdonában lévő Bábolna Gyógyfürdő Kft.-t a bábolnai önkormányzat – erről döntött rendkívüli közgyűlésén hétfőn este a kisváros képviselő-testülete.

Elkótyavetyélik a bábolnai földeket?

Egy birtokunkba került termőföld-adásvételi szerződés arra enged következtetni, hogy egy strómanokon keresztül állami termőföldhöz jutó társaság most igyekszik visszavonhatatlanná tenni a gyanús ügyletet.

Újabb hazugság Bábolnán

Budai Gyula miniszterelnöki megbízott szerint ismét hazudott Bábolna ügyében Horváth Klára, a település szocialista polgármestere.

Elszámoltatás - Az IKR és a bábolnai földek

Sürgősen befektetőt keres az IKR Zrt., amely milliárdokat bukott, s bizonyos állami földügyletek miatt Budai Gyula, fideszes „elszámoltató” is vizsgálja.

Bábolnai MSZP-lobbi állami földekért

Újra a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt.-nél lobbizott Horváth Klára Bábolna polgármestere, szocialista országgyűlési képviselő annak érdekében, hogy az állam térítésmentesen adjon át földeket az önkormányzatnak. A vagyonkezelő azonban a polgármester asszony 2007-es hasonló akciója után ezúttal sokkal óvatosabban járt el.

Intő az ügyészségtől: szabálytalanul utalta át a milliókat az MSZP-s

Szabálytalannak minősítette a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség Horváth Klára, Bábolna polgármestere, szocialista országgyűlési képviselő egyik tavaly nyári ügyletét.

Nyolcmilliárd forint a bábolnai állami földért

„Egyértelműen bizonyítható, hogy Horváth Klára, Bábolna szocialista polgármestere mindent megtett azért, hogy egy kétszáznegyven hektáros állami földterület magánbefektetők tulajdonába kerüljön” – jelentette ki Budai Gyula, a Magosz szövetségi igazgatója.
Találatok: [24]  Oldalak:   1 2 3   >  >>

Akták

Visszaélés a földpályázatoknál

Visszaélés a földpályázatoknál

Ángyán József, a Vidékfejlesztési Minisztérium parlamenti ügyekért felelős volt államtitkára 2012 januárjában mondott le posztjáról, döntését azzal indokolva, hogy "a társadalom túlnyomó többsége...

"Piszkos tizenkettő" (agrárcégek privatizációja)

A Fővárosi Főügyészség semmilyen bűntettre utaló nyomot nem talált abban az ügyben, amelyben a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal szerint több mint 20 milliárd forintos kár érte az államot, amikor...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI