Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
önkormányzat [X]
Intézmények:
IKR Zrt. [X]
Találatok: [13]  Oldalak:   1 2   >  >>

"Klári már eladta a spanyoloknak" - tovább gyűrűzik a földspekulációs botrány

Korrupciógyanú lengi körül a Bábolna Zrt. volt földjeinek privatizációját. Felmerült, hogy az államot jelentős kár érte, továbbá, hogy a vevők jó kapcsolatokat ápolnak befolyással bíró politikai körökkel.

Bábolna iránt érdeklődnek a sukorói befektetők?

Pályázaton értékesíti mintegy 65 hektáros területét vagy a tulajdonában lévő Bábolna Gyógyfürdő Kft.-t a bábolnai önkormányzat – erről döntött rendkívüli közgyűlésén hétfőn este a kisváros képviselő-testülete.

Elszámoltatás - Az IKR és a bábolnai földek

Sürgősen befektetőt keres az IKR Zrt., amely milliárdokat bukott, s bizonyos állami földügyletek miatt Budai Gyula, fideszes „elszámoltató” is vizsgálja.

Ki hazudik Bábolnán?

A Központi Nyomozó Főügyészség előtt tartott tegnapi sajtótájékoztatóján Budai Gyula, a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetségének (Magosz) szövetségi igazgatója bemutatta annak a kölcsönszerződésnek az eredeti példányát, amely szerint Horváth Klára, Bábolna szocialista polgármestere, országgyűlési képviselő, 20 millió forintos magánkölcsönt vett fel Szaxon Attilától, az IKR Zrt. vezérigazgatójától.

MSZP-s mutyi? Budai bemutatta a bizonyítékait + Videó

Budai Gyula bemutatta annak a kölcsönszerződésnek az eredeti példányát, amely szerint Horváth Klára, Bábolna MSZP-s polgármestere 20 millió forintos magánkölcsönt vett fel az IKR Zrt. vezérigazgatójától.

Bábolnán visszaáll az eredeti állapot

Egy földhivatali bejegyzés hiányában nem lép hatályba az a szerződés, amelynek alapján a bábolnai önkormányzat 85 hektár állami földet a legalacsonyabb ajánlatot tevő IKR Zrt.-nek akart bérbe adni.

Földre bukott Bábolna polgármestere

Érvénytelenítette a bábolnai önkormányzat által kötött földhasználati szerződést a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt., s ezért az eredeti állapot helyreállítását kezdeményezte.

Nyomoznak Bábolna szocialista polgármestere ellen

Hűtlen kezelés bűntettének gyanúja miatt nyomozást rendelt el a Központi Nyomozó Főügyészség egy „esetleg a hatáskörébe tartozó” bábolnai személy ellen – így tájékoztatták tudósítónkat az eljárásban illetékes hatóságnál.
Találatok: [13]  Oldalak:   1 2   >  >>

Akták

Visszaélés a földpályázatoknál

Visszaélés a földpályázatoknál

Ángyán József, a Vidékfejlesztési Minisztérium parlamenti ügyekért felelős volt államtitkára 2012 januárjában mondott le posztjáról, döntését azzal indokolva, hogy "a társadalom túlnyomó többsége...

"Piszkos tizenkettő" (agrárcégek privatizációja)

A Fővárosi Főügyészség semmilyen bűntettre utaló nyomot nem talált abban az ügyben, amelyben a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal szerint több mint 20 milliárd forintos kár érte az államot, amikor...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI