Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
önkormányzat [X]
Személyek:
Ikvai-Szabó Imre [X]
Találatok: [9]  Oldalak:   1

Hagyó vallomásaival indul a MikiLeaks

Demszky a médiának rendszeresen azt nyilatkozta, hogy nem tud semmiről, gyakorlatilag én lettem kinevezve az úgynevezett főgonosznak, aki kézi vezérléssel irányít mindent - panaszkodott vallomásában Hagyó Miklós volt főpolgármester-helyettes, akit az ügyészség bűnszervezetben elkövetett hűtlen kezeléssel és zsarolással gyanúsít.

BKV-vizsgálóbizottság: Demszky és a koalíció is felelős

Demszky és helyettesei, valamint az MSZP-SZDSZ-koalíció a felelős a BKV botrányokért a közlekedési vállalat ügyei miatt létrejött városházi vizsgálóbizottság jelentése szerint.

Ikvai-Szabó Imrét és Horváth Csabát is meghallgatják

Ikvai-Szabó Imrét, az SZDSZ főpolgármester-helyettesét egy 2007-es, Demszky Gábor bizalmasának írt dokumentum miatt hallgatja meg ma újra a fővárosi BKV-vizsgálóbizottság.

Demszky tette nyilvánossá Mesterházy megbízólevelét

Demszky Gábor főpolgármester hozta nyilvánosságra Mesterházy Ernő megbízólevelét, ami döntés-előkészítői szerepkörére vonatkozott, nem pedig az Index - közölte a Főpolgármesteri Hivatal sajtóirodája kedden.

BKV-bűnügy: az MDF-SZDSZ közös jelöltje is képbe került

Ikvai-Szabó Imrét és Horváth Csabát is kihallgatják szerdán a BKV-ügy kapcsán. Az Index értesülései szerint Ikvai-Szabó adott teljes felhatalmazást Mesterházy Ernőnek a fővárosi cégek üzleti és személyi döntéseibe való beleszólásra, Hagyó pedig kijelentette: politikusi pályán a közösségért való tenni akarás hajtotta.

Mesterházy Ernő minden ügybe beleszólhatott

Mesterházy Ernőnek egy főpolgármester-helyettesi szignóval ellátott felhatalmazás jogot adott rá, hogy beleszóljon valamennyi fővárosi cég üzleti és személyi döntéseibe. Az Index birtokába került „menlevél” szövegezése homályos, így általában minden városházi ügy belefért az előzetesben ülő tanácsadó tevékenységi körébe.

Meghallgatják szerdán délután Demszkyt a BKV-ügyben - kövesse élőben!

A BKV-botrányok kivizsgálására alakult eseti bizottság szerda délután meghallgatja Demszky Gábor főpolgármestert, aki hétfőn elismerte, politikai felelősség terheli az ügyben.

BKV-ügy: Demszkyt is meghallgatják

A BKV-nál történt szabálytalanságok kivizsgálására alakult fővárosi bizottság szerdai ülésén tizenegy személy, köztük Demszky Gábor, Ikvai-Szabó Imre, Hagyó Miklós testület előtti meghallgatásáról is döntött.
Találatok: [9]  Oldalak:   1

Akták

BKV-ügyek

BKV-ügyek

A „BKV-ügy” a 2009 nyarán kirobbant, a BKV túlzott végkielégítési, valamint a korábbi, a cég számára állítólagosan aránytalanul hátrányos szerződéskötések körüli botránysorozat, mely...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI