Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
önkormányzat [X]
Intézmények:
Intermédia Kft. [X]
Találatok: [5]  Oldalak:   1

Ez áll a mostani simicskátlanítás mögött

A jelenlegi kormánypártok képviselői 2006-ban még nem találtak morális kifogást abban a szerződésben, amit most jó erkölcsbe ütközőnek nyilvánítottak, és tegnap megszavazták a felbontását. A célkeresztben: Simicska Lajos.

Fővárosi hadüzenet Simicskának

Újabb hadszíntér nyílik az Orbán-Simicska háborúban. A fővárosi önkormányzat rendkívüli felmondással szabadulna a Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó MAHIR Cityposter Kft-től. Kocsis Mátéék rájöttek, hogy „jó erkölcsbe ütköző" a 9 éves kontraktus.

Feljelentés és vizsgálat hirdetőoszlopok miatt

Hűtlen kezelés miatt feljelentést tesz a Párbeszéd Magyarországért a budapesti hirdetőoszlopok és utasváró pavilonok hirdetési felületeinek hasznosításával kapcsolatban. A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) úgy reagált erre: már februárban jogi eljárást indítottak a hirdetési felületek előnytelen szerződéseinek ügyében.

Felmondaná az előnytelen hirdetési szerződéseket Budapest

A főváros és a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) már februárban jogi eljárást indított a fővárosi hirdetési felületek 2006-ban kötött előnytelen szerződéseinek ügyében, és azok felmondását helyezte kilátásba - mondta Vitézy Dávid, a BKK vezérigazgatója csütörtökön az MTI-nek.

A Fővárost nem érdekli, kap-e valamit a pénzéért?

A Párbeszéd Magyarországért (PM) politikusa, fővárosi képviselő hűtlen kezelés miatt feljelentést tesz a budapesti hirdetőoszlopok és utasváró pavilonok hirdetési felületeinek hasznosításával kapcsolatban.
Találatok: [5]  Oldalak:   1

Akták

Fővárosi hirdetőoszlop-mutyi

Fővárosi hirdetőoszlop-mutyi

2015. szeptember 30.-án a főváros rendkívüli felmondással megszüntette a Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó MAHIR Cityposter Kft.-vel kötött szerződését. A beterjesztő, Kocsis Máté szerinte...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI