Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
önkormányzat [X]
Intézmények:
Kanizsai Dorottya Kórház [X]
Találatok: [4]  Oldalak:   1

Jogtalan volt a nagykanizsai kórház volt főigazgatójának fegyelmi elbocsátása

Egyetlen pont kivételével alaptalan volt a fegyelmi felelősség megállapítása a dr. Bicsak Ágnes ellen lefolytatott eljárásban. Ezért jogtalan volt elbocsátása, tisztes kártérítés illeti meg a nagykanizsai kórház volt főigazgatóját.

Tovább dagad a kórház-botrány - újabb hangfelvételek kerültek elő

Titokban készített hangfelvételek kerültek fel a múlt héten az egyik videomegosztóra. A tavaly októberben készült hanganyagban a nagykanizsai kórház gazdasági igazgatói pályázatának mahinálásáról, kórházi dolgozók eltávolításáról esik szó, illetve egy röntgencsőbeszerzésről, amelyről a Zalai Hírlap már a nyáron is írt.

Egyelőre lezárták a nagykanizsai kórház eszközbeszerzési ügyét

A közgyűlés kedden lezárta a Kanizsai Dorottya Kórház közbeszerzéseivel kapcsolatos vizsgálatot. A testület úgy határozott, hogy megvárja a rendőrségi nyomozás végét, s majd annak tükrében dönt a további lépésekről.

Az ár bizalmas adat? Vizsgálják az eszközbeszerzést a kórházban

Fontos dokumentumok, megrendelőlapok, számlák és egy hangfelvétel is kikerült a kanizsai kórházból a közelmúltban. A dokumentumok több képviselőhöz is eljutottak. Mivel a kikerült iratok alapján felmerült a gyanú, hogy visszaélés történt egy tavalyi beszerzés során, ezért az önkormányzat vizsgálatot indított. A kórház főigazgatója koholmánynak tartja a vádakat.
Találatok: [4]  Oldalak:   1
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI