Támogasd a K-Monitort! K-Monitor a Facebookon
K-Monitor
Ft
Az elmúlt évek becsült kárösszege.
Korrupció, Közpénz, Közbeszerzés, Kartell
Címkék
Kulcsszavak:
önkormányzat [X]
Személyek:
Mádly Zsolt [X]
Találatok: [15]  Oldalak:   1 2   >  >>

Fegyelmi eljárásokat indított Fót polgármestere

Fegyelmi eljárást indított Fót jegyzője, illetve a Fóti Közszolgáltató Kft. ügyvezetője ellen munkaviszonyuk felfüggesztése mellett Mádly Zsolt (Fidesz-KDNP) polgármester.

Ejtette a Fidesz a botrányokat halmozó fóti polgármestert

Úgy tűnik, cserbenhagyta a botrányairól elhíresült fóti polgármestert a Fidesz–KDNP-pártszövetség, az őszi önkormányzati választásokon ugyanis a helyi pártelnököt indítják helyette.

'Ez nem fenyegetés, ez az utolsó lehetősége!'

Hangfelvétel is bizonyítja, hogy Mádly Zsolt (Fidesz–KDNP) fóti polgármester fenyegetőnek ható ultimátumot intézett a helyi közszolgáltató cég ügyvezető igazgatójához, mondván: vagy lemond önként, vagy börtönbe kerül.

Visszaülhet székébe az állásából felfüggesztett fóti polgármester

Akár már pénteken újra elfoglalhatja székét az állásából felfüggesztett fóti polgármester, miután a Fővárosi Ítélőtábla eljárási hibákra hivatkozva hatályon kívül helyezte a Pest Megyei Bíróság korábbi, ez ügyben hozott döntését - közölte az önkormányzat ügyvédje csütörtökön.

Nem voltak elegen a fóti képviselők a feloszlatáshoz

Nem oszlatta fel magát a fóti képviselő-testület szerda este, mert a képviselők közül nem jelentek meg elegendő számban, így határozatképtelenség miatt elmaradt a rendkívüli ülés.

Visszahelyezte a bíróság Fót felfüggesztett polgármesterét

Megszüntette Mádly Zsolt (Fidesz-KDNP) fóti polgármester felfüggesztését a Pest Megyei Bíróság, a döntés szerint a város első embere újra elfoglalhatja székét a hivatalában - közölte a település alpolgármestere.

Durvul a helyzet Fóton, már polgári engedetlenségről beszélnek

Fót intézményeinek működtetését veszélyeztetheti, illetve az idei költségvetés hiányát idézheti elő, ha a településen élők egy, a napokban megjelent „polgári engedetlenségi felhívásra” hallgatva nem fizetnék be a helyi adókat - mondta Polgár Erzsébet, a fóti önkormányzat aljegyzője.

Eltűnt Fót felfüggesztett polgármestere

Többszöri próbálkozás ellenére sem tudták kézbesíteni Mádly Zsoltnak, Fót polgármesterének az ellene indított fegyelmi vizsgálat lefolytatására hivatott bizottság összegzését, mert a polgármester "eltűnt" - közölte a fegyelmi testület elnöke.

'Azt mondta a fóti polgármester, ha meglát, lelő'

Nem mond le a Fóti Közszolgáltató Kft. ügyvezetője, aki szerepel azon a hangfelvételen, amelyen a cég fideszes felügyelőbizottsági elnökével és egy építőipari vállalkozást képviselő ügyvéddel arról beszélnek, miként lehetne "pótmunkával" elkölteni a nyertes ajánlat és a fóti pályázat keretösszegének több tízmilliós különbözetét.

Nem csitul a politikai botrány Fóton

Nem fogadja el az ellene indított fegyelmi eljárásról, illetve a munkájából való felfüggesztésről szóló többségi testületi határozatot Fót polgármestere.
Találatok: [15]  Oldalak:   1 2   >  >>

Akták

Gripen-ügy

Gripen-ügy

A magyar kormány 2001-ben döntött a NATO csatlakozás után időszerűvé vált harcászati repülő erők fejlesztéséről. Sokáig az Egyesült Államok F 16-os vadászrepülők bérbeadásáról szóló ajánlata...
Belépés
Regisztráció
Támogatás
Cikk beküldése
Hírlevél
Blog
Média
 
 
Tasz Transparency International CEE Trust OSI